Sziasztok!Szükségem lenne Kawasaki GPZhez /1985/ 2db nem sérült 38as elsö teleszkópszárra.Sajnos rosszul jöttem ki egy balesetböl,amit autós okozott,és megtörtem a haverom motrát.Kérek mindenkit,aki tud segíteni,tegye meg Kösz!
sziasztok...honda vfr 400 r-hez kellene elsö idomra a plexi..és a csavarok a müanyagaokhoz...... az oldalidomokhoz... éa mind a két oldali tükör ,ha nem egészen érthetö bocsi.....elsö motyis vagyok.....sziasztok.....
SOS! Haver tengerre indult ma az 1000RR-jével, de meghalt a tekercselt generátora! Sürgősen keresünk neki 1 generátort, vagy csak belsőt (tekercset), állítólag a 600RR-é is UA.!? Ha vki tud ilyet Please jelezze! Köszi! 70/949-4341
Szia.Köszönöm a képeket,hát sajna úgy látom ez a munkahenger a blokk bal oldalán volt az én kuplungom pedig a másik oldalon van így a felfogatása még hudinit is megfingatná. Nézegetem még a képeket és ha eszembe jut valami felhívlak.Szeva:peti
Helló Kedves Emberek!
Nem tudja valaki,hogy 2007-es 600rr-hez honnan tudnék pályaidomot szerezni?
Itt most nem az e-bay-ről beszerezhető kínai fényezett idomokra gondolok és nem is angliából szeretnék hozatni.
Találtam hozzá elefántosat is. A 4 darab matricát odaadom 1500ft-ért.
A mito felirat nem összevágott hanem egy síkban van (nyomtatott).
U.i.: a matricákon rajta vannak a levonók ez miatt csalós a fénykép.
Ha érdekel hívj fel.
0630/6963423
(hétközbe csak du 5 után vagyok elérhető)
Szia .A kuplung felső munkahenger kéne karral felfogatással együtt,a cső,meg az alsó munkahenger felfogatással együtt, de ha tudsz az alsó felfogatásról küldj már képet,mert az enyém bowdenes csak szeretném átalakítani nekem ez a hobbim már 18-éve faragom a járműveket,és mindíg improvizálok.A lábtartó mindegy melyik oldali,mert csak a rugó végett érdekelne egy szerencsés bukást követően elmaradt és most indulásnál ha felhúzom a lábammal elég nehéz menet közben lepilinckázni.De egyenlőre a kuplung komplett hidraulikája és a lábtartó érdekelne szeva:peti!
üdv. eladnám vagy cserélném a karbimat 26os dellorto,21esre lenne szükségem. akinek lehetséges hogy van 21es dellortoja elado vagy cserélne írjon ide forumra, af1 50 replicához kellene amugy.
Érdeklödni telefonon. 06304875663 üdv mindenkinek.
Komplett idomgarnitúra,mindennel együtt?Valamit tudnál mondani az árrol?
97-es Aprilia Rx 50-hez tudna nekem valaki kuplung bovdent?
ZX9R-hez 97-es idom csavaranyák kellenének kb 10db.
Köszi
Jimy
Nem tudja valaki,hogy 2007-es 600rr-hez honnan tudnék pályaidomot szerezni?
Itt most nem az e-bay-ről beszerezhető kínai fényezett idomokra gondolok és nem is angliából szeretnék hozatni.
A mito felirat nem összevágott hanem egy síkban van (nyomtatott).
U.i.: a matricákon rajta vannak a levonók ez miatt csalós a fénykép.
Ha érdekel hívj fel.
0630/6963423
(hétközbe csak du 5 után vagyok elérhető)
érd 06 202066067
Estére lesznek képek is.