Szasztok
Derbi gpr nude-hoz keresek tanksapkát. Vagy komplett zárszettet. (gyújtáskapcsoló+tanksapka+ülészár)
aprilia rs50 125 is jó hozzá. bontott is érdekel.
Ha van valakinek eladó lécci írjon, vagy ha tudjátok h hol lehet olcsón beszerezni az is jól jönne.
Segítsetek! Hol lehet venn GSXR 600 K5-höz első munkahenger tömítő gumit, vagy gumi karmantyút (ki hogy ismeri...) ? Valami ötlet? Fontos lenne mert lassan nem tudok megállni
Eladó vagy cserélhető Aprilia tuareg rally 92 es évj 21" első kereke féktárcsával km kihajtással 90/90 90%gumival a felni picit ütött. iá 15e ft. vagy cserélhető enduró lámpás fejidomra hátsó krossz sárvédőre jó állapotú 140/50-60-70 18" sport túra hátsó gumira. érték eggyeztetéssel.
Sziasztok
2004 es Yamaha Majesty 400ccm es hez kéne első teleszkóp meg lámpa kicsi pénzért....!
Valaki tudna nekem ebben segíteni? Tibi 20/590 89 16
Előre is köszi
'04-'05-ös 1000RR-hez keresek komplett pályaidomot, vmint Repsol jobb és bal fejidom alatti oldalidomot, indexeket (elsőket), és jobb oldali lábtartó konzolt, vagy csak fékkart! Ha vki tud vmit , kérem, írja ide! Köszike!
Hy! Van egy eladó hátsófelnim fékkel, tárcsával Gilera Sp 01-02-höz, hibátlan állapotú, ill hátsóvillám, rugóstagom, meg teljes elektronikám (kábelezés egyben) meg egy kipufogóm. Ha valakit érdekel valami, akkor írj! mzgaba@citromail.hu
nekem van egy fesz szabályzom,szerintem többféle modelhez is jo. ez 1 gsx-rböl van kiszedve
megprbálok képet felrakni rola.amit tudni kell 3fázisu generátorhoz valo (3drót megy bele a generátobol,és 2ki + -)
12 000kérek érte de megegyezhetünk...inkább telen hivj ha érdekel 06202335566(attila)
Sziasztok!
96-os suzuki rf 400-ashoz kellene jobb oldali dekni a 400-as bandité ugyanilyen szóval az is jó lenne. Ha van valakinek akkor szóljon. köszi
Szia!
Köszi, a választ, de már tárgytalan. Egy cimbimnek kellett volna, de nem akart várni és rendelt egy gyárit. Egyébként első kellett volna.
Mégegyszer köszi szépen.
Derbi gpr nude-hoz keresek tanksapkát. Vagy komplett zárszettet. (gyújtáskapcsoló+tanksapka+ülészár)
aprilia rs50 125 is jó hozzá. bontott is érdekel.
Ha van valakinek eladó lécci írjon, vagy ha tudjátok h hol lehet olcsón beszerezni az is jól jönne.
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
meg nézem holnap nekem milyen van benne " gondolok itt a vezetékek számára" és utána felhivlak. elörer is köszönöm.
üdv. gábor
2004 es Yamaha Majesty 400ccm es hez kéne első teleszkóp meg lámpa kicsi pénzért....!
Valaki tudna nekem ebben segíteni? Tibi 20/590 89 16
Előre is köszi
nekem van egy fesz szabályzom,szerintem többféle modelhez is jo. ez 1 gsx-rböl van kiszedve
megprbálok képet felrakni rola.amit tudni kell 3fázisu generátorhoz valo (3drót megy bele a generátobol,és 2ki + -)
12 000kérek érte de megegyezhetünk...inkább telen hivj ha érdekel 06202335566(attila)
postán tudom küldeni...üdv
96-os suzuki rf 400-ashoz kellene jobb oldali dekni a 400-as bandité ugyanilyen szóval az is jó lenne. Ha van valakinek akkor szóljon. köszi
Köszi, a választ, de már tárgytalan. Egy cimbimnek kellett volna, de nem akart várni és rendelt egy gyárit. Egyébként első kellett volna.
Mégegyszer köszi szépen.
Hali