Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rs -é van nekem . Melyik évj. é lenne jó?
holnap megnézem és irok.
irj nekem légyszíves egy mail cimet ahol kommunikálhatunk
Sziasztok.
Egyszer mintha itt olvastam volna az amerikai ebay-ről.
Tudnátok infót arról, hogy milyen póstaköltséggel lehet kalkulálni ill. hogyan működik a vámolása a cuccnak? Megéri egyáltalán onnan vásárolni, vagy a sok járulékos költség miatt felejtős a dolog.
Köszönöm.
ez tojásblokkos 50es.
de a faszom már tele van vele.akulungja majd szét esik,úgy csúszik.hiába állítom be precízen,meg az új lamellák se segítenek rajta.a váltóba meg kevés a 3.
úgyhogy ezért akarom lecserélni ezeket.a motorja amúgy fasza.úgyhogy akinek van váltója meg JÓ KUPLUNGAaz dobjon egyet ide.azt megeggyezünk.
Szia!
a motor 1994-es ávjáratú,a 4JH-s alvázszámú Yamaha FZR 600R.kellene a baloldali generátordekli,de a régebbi évjáratoké,illetve a Thundercat-é is megfelelő. Kellene még egy bal első lábtartó,annak is a taposó része...ez azt hiszem szintén megegyezik a Thundercat-éval, de a korábbi évjáratoktól eltér...
de ha esetleg lábtartóban tudsz adni más típusét,ami passzol rá párban, és az ára se húzos,azt is megköszönném!
Hali pontosan nem tudom mikori mert a motort cserélték. 91-92-es lehet. fekete blokk HPP-s.Amúgy a 4. 5. lefogazott,de komplett váltó is érdekel. köszi,.
motoremalő bak eladó!
Teljesen új, ára: 6990.-ft
érd: 06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
mi kellene pontosan és mikor a motorod? köszi:Marci van egy két alkatrészem
Szia! Nekem van egy két dolgom. Mikori pontosan a motor?
helló.
keresek egy simson blokkot 4sebességes váltóval és valami fasza kuplungal.
a többi része nem érdekel és azok nem is kellenének.
üdv:Mexi
GSXR1000 K4 hátsó futómű (hibátlan) és karcos GSXR600 alu-dob olcsón eladó.
70/520-4856
szia!
Én lehet tudok neked segiteni váltó ügyben. Irj egy email a patvaros87@gmail.com -ra. küldj képet is a váltódról és ird le hogy pontosan mi is érdekelne. hello
Sziasztok!
Nem tudtok pár jó külföldi(osztrák vagy német) bontó vagy valami bolt honlapjának címét,ahonnét tudnék rendelni a motoromhoz alkatrészeket?Kéne dekli, lábtartó,ha olcsó akkor idom és tank is...Amúgy FZR 600R az áldozat...
Lécci segítsetek!
Előre is kösz!
Sziasztok motorosok valaki tudna nekem segiteni jó állapotu lehet bontott is gsxr1000 k4 komplett elejére kérnék árajálatot ha valaki tudna ilyet üzenjen! Teleszkop kerék féknyergek főfékhenger
Szevasztok segitsetek, nem találok Honda CR 125 ,váltó alkatrészeket. Ha valaki tudna szerezni megköszönném.
Üdv.Honda Dominator alkatrészek eladók.Idomok,tank,első-hátsó lámpa,műszerfal,tükrök,stb..30000 pénz egybe.....
Szia!
sajnos nem aktuális a fesz. szab. vétel, mert kiderült hogy az enyém jó és a hiba a generátor felöl jön vagy kontakthiba van valahol. ez tul egyszerü lett volna ha csak azt kell cserélni. de azért köszönöm szépen.
üdv.gábor
Üdvözlök mindenkit!

Yamaha XJ 500 vagy 550 es hengersorra lenne szükségem dugóstul, gyűrűstől mindenestül, de ha van XJ 500 hoz 4 db jó állapotu dugó akkor az is jó lenne ugyanis nekem csak a dugók mentek tönkre és eszti az olajat. Kérem aki tudna ebben segíteni az e-mail ezzen egyet vagy írjon ide.

Köszönöm!

atoka
sziasztok!
Yamaha FZR600R(1994) vagy YZF 600 Thundercat(az alkatrészek megegyeznek)-re kellene bal oldali(generátor) dekli,illetve bal eslő lábtartó taposó része.
akinek van ilyen,vagy tud pár tippet a beszerzéssel kapcsolatban,legyen szives segíteni!
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Eladó 1 Dt 80 LCII komplett gyújtás:
Gyújtás vezérlõ elektronikával, gyújtótekercsel, állórésszel(világítás-,töltötekercsekkel és jeladóval), forgórésszel eladó. (MÛKÖDIK!) Irányár:30.000huf ! Érd.:soki86@freemail.hu (Veszprém megye)Tel.:0620 2134938 (a gyújtás felhasználható (yamaha, gilera rc, motoguzzi motorokhoz)
szia. a dob cbr600rr 5-6-ra valo a telok gsxr-re
Szevasztok! Ha van valakinek eladó Hepco & Becker TC50-es (48 L) doboza, ne habozzon, írjon! Megvenném. gn125 kukuc freemail.hu Köszönet!
Sziasztok!

Van egy Kawa GPX600-asom bontva, ha valakinek szüksége lenne valamire, akkor: 70-389-3367
hi ...
a kipuff , meg a kormánytelók érdekelnének ...
Milyen motoron voltak ?
Árak ?