Eladó MZ TS 125 minden alkatrésze kivéve a blokk. Gyakorlatilag egy komplett motor blokk nélkül! Ár megegyezés szerint! Átvehető: Gyál BP. Kunszentmiklós Üröm Hatvan! Vagy postán!
Hello!
Nincs valakinek egy Lendkereke meg alaplapja (külső jeladós 2tekercses) Yamaha YZ 125 re. De már a lendkerék is elég lenne!
MSN: ratkany@hotmail.com
Hali
gömbölyű idomos rs-eknek van olyan tankjuk. ha van hozzá gyújtskapcsoló meg ülészár akkor az is érdekel. Derbi gpr 50 nude-ba lesz, ha olyanhoz van az jobb lenne de végülis mindegy mert a sapkán levő aprilia feliraton kívül minden ugyanaz.
Várom válaszod. Sürgős lenne az aklatrész.
Előre is köszi.
Sziasztok!
Egy Aprilia Tuareg Rally 125-höz kellene pár alkatrész.Ha van vkinek vagy tud olyat akinek van lécci értesítsetek. Tehát az alkatrészek: A jobb oldali első telószár végén (a tárcsával szembeni) van egy alu öntvény, amibe a kerék tengely egyik vége van. Na nekem ez az öntvény kellene (csak olyan amibe nincs beleszakadva a tengelyt leszorító két imbusz csavar. Rotax 123-as blokkhoz hengerfej. Index relé, kartelvédő, lánc feszítő. Kb ennyi......egyenlőre...........köszike.
Heló! passzolna, csak akkor mindent 600asra kellene, és mivel így is 25kw-os papirokkal van, nem kellene tovább fokozni a dolgot . Amugy nem passzos a 400-600 sajnos . Bontót lecsekkolom, köszi
Kellene egy Aprilia Leonardo 150es rotax blockos géphez egy feszültség szabályzó... Sajna beszart és nincsen töltés... Így nem túl nyerő a dolog... Előre is köszönöm...
Sziasztok.
Van egy '06 R6R em és keresnék hozzá felső Teló összekötőt.
Esteleg Link Telefonszám vagy egyből ár is érdekelne.
Remélem tudtok segiteni mert eddig a bontókat csak passzolni tudom, csak K5 K6 ra gyúrnak...
Gyárilag meg nem biztos, hogy lessz kedvem megrendelni.... És idén még azért szeretnék vissza ülni rája
Elöre is Köcce All
Hello!
Eladó egy HD SPORTkiffantó!KIRÁLY HANGAL! Én HONDA XL600R-en használtam!
De bármely motorra felszerelhető!
ÁR=15000FT!
tel:06308663872
mail:balukapi
tany86@freemail.hu
Helló a ts elsőtelókért és kiflikért mennyit kérsz ?
sikerült vmit kideríteni?
Eladó MZ TS 125 minden alkatrésze kivéve a blokk. Gyakorlatilag egy komplett motor blokk nélkül! Ár megegyezés szerint! Átvehető: Gyál BP. Kunszentmiklós Üröm Hatvan! Vagy postán!
Nincs valakinek egy Lendkereke meg alaplapja (külső jeladós 2tekercses) Yamaha YZ 125 re. De már a lendkerék is elég lenne!
MSN: ratkany@hotmail.com
gömbölyű idomos rs-eknek van olyan tankjuk. ha van hozzá gyújtskapcsoló meg ülészár akkor az is érdekel. Derbi gpr 50 nude-ba lesz, ha olyanhoz van az jobb lenne de végülis mindegy mert a sapkán levő aprilia feliraton kívül minden ugyanaz.
Várom válaszod. Sürgős lenne az aklatrész.
Előre is köszi.
Egy Aprilia Tuareg Rally 125-höz kellene pár alkatrész.Ha van vkinek vagy tud olyat akinek van lécci értesítsetek. Tehát az alkatrészek: A jobb oldali első telószár végén (a tárcsával szembeni) van egy alu öntvény, amibe a kerék tengely egyik vége van. Na nekem ez az öntvény kellene (csak olyan amibe nincs beleszakadva a tengelyt leszorító két imbusz csavar. Rotax 123-as blokkhoz hengerfej. Index relé, kartelvédő, lánc feszítő. Kb ennyi......egyenlőre...........köszike.
Széles utat mindenkinek
600-asé nem passzolna rá?
Nekem van egy ilyenem.
DE, a bajai bontost is megprobálhatod!Nagyon korrekt.
http://www.sugomotor.hu/
Kellene egy Aprilia Leonardo 150es rotax blockos géphez egy feszültség szabályzó... Sajna beszart és nincsen töltés... Így nem túl nyerő a dolog... Előre is köszönöm...
Asztihesz 2000 feletti, de az évjárat mindegy csak 6 csavaros legyen (a régebbiek 5 csavarosak) a tanksapka.
Van egy '06 R6R em és keresnék hozzá felső Teló összekötőt.
Esteleg Link Telefonszám vagy egyből ár is érdekelne.
Remélem tudtok segiteni mert eddig a bontókat csak passzolni tudom, csak K5 K6 ra gyúrnak...
Gyárilag meg nem biztos, hogy lessz kedvem megrendelni.... És idén még azért szeretnék vissza ülni rája
Elöre is Köcce All
Eladó egy HD SPORTkiffantó!KIRÁLY HANGAL! Én HONDA XL600R-en használtam!
De bármely motorra felszerelhető!
ÁR=15000FT!
tel:06308663872
mail:balukapi
tany86@freemail.hu
ZZR 400-hoz van blokk alkatrészed? Szelepek kellenek majd valószínűleg, vagy komplett hengerfej
99-es E modell
Üdv: &rash