sziasztok drz 400 e blokk alkatrészek érdekelnének!olajpumpa és kuplungkosár.aki tud segítteni akár bontócímmel ahol hallott ilyenről akkor megköszönném...........üdv gábor
1. Van nekem egy Husky motorom és a hátsó lápmának a műanyagjából hiányzik egy darab rész és szeretnék venni ugyanilyen műanyag burát, csak kipótolva, mert így csak egy fehér fény látszik amikor fékezek. (képen látjátok)
2. Még mindig a Husky-mhoz kellene egy BALos lábtartó, mert így váltani k***a szar. elvan hajolva.
Majd igyekszem vhol képet keresni erről. Thanks
Figyelj!
1 Ha az enyém lenne akkor nem kéne szerelni
2 Soha sem vennék ilyen szülőszéket
3 Faterommal nem is beszéltél
4 Valamiből meg kell élnem nekem is
Helló mindenkinek yamaha dt 80-as hoz keresek gyári első dobot és első lánckerék rögzitő lemezt.előreis köszi a sgitséget kérlek hívjazok 06 20 264 01 32-es számon üdv zoli
Ha valakit érdekel a motor eladó 80/50 de táblázva van a henger.91-es
Megszabadulnék 1-2 alkatrésztől. tuareg rally 92 évj fejidom piros kicsit karcos a lámpa borito müa hiányzik. első lámpa tartóval karcmentes áll. ill első sárvédő sárga .képeket reggel rakok fel majd. fejidom 4e ft lámpa 6eft e sárvédő grátisz he egybe viszed. thx
HONDA VFR750F(88-89)-hez RENDSZÁMTARÓ ELADÓ!(15.000FT)
ÉRd:06308663872,vagy balukapitany86@freemail.hu
üdv mindenkinek!
tb. 0630 2692 998,vargaszabolcs@net.info.hu
1. Van nekem egy Husky motorom és a hátsó lápmának a műanyagjából hiányzik egy darab rész és szeretnék venni ugyanilyen műanyag burát, csak kipótolva, mert így csak egy fehér fény látszik amikor fékezek. (képen látjátok)
2. Még mindig a Husky-mhoz kellene egy BALos lábtartó, mert így váltani k***a szar. elvan hajolva.
Majd igyekszem vhol képet keresni erről. Thanks
1 Ha az enyém lenne akkor nem kéne szerelni
2 Soha sem vennék ilyen szülőszéket
3 Faterommal nem is beszéltél
4 Valamiből meg kell élnem nekem is
ott szereled a képeid között, meg faterod is mondta
Érd.: 70/3650837
Ha valakit érdekel a motor eladó 80/50 de táblázva van a henger.91-es