Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyárilag yamaha Wr 450. 10eft új!
sziasztok drz 400 e blokk alkatrészek érdekelnének!olajpumpa és kuplungkosár.aki tud segítteni akár bontócímmel ahol hallott ilyenről akkor megköszönném...........üdv gábor
Hello!
HONDA VFR750F(88-89)-hez RENDSZÁMTARÓ ELADÓ!(15.000FT)
ÉRd:06308663872,vagy balukapitany86@freemail.hu
üdv mindenkinek!
bontott motoralkatrészek:aprilia,cagiva gilera 50-80-125 ccm:kerekek,blokkok,gyujtások,vázak,kiegészítők,idomok,s
tb. 0630 2692 998,vargaszabolcs@net.info.hu
suzuki gsx-r 250 bontott alkatrészek eladók,minden ami a képen van,hívj vagy írj!0630 2692-998,vargaszabolcs@net.info.hu
Szivocsonk elkelt.
Üdv mindenkinek! 2 dolgot szeretnék kérdezni/kérni!

1. Van nekem egy Husky motorom és a hátsó lápmának a műanyagjából hiányzik egy darab rész és szeretnék venni ugyanilyen műanyag burát, csak kipótolva, mert így csak egy fehér fény látszik amikor fékezek. (képen látjátok)

2. Még mindig a Husky-mhoz kellene egy BALos lábtartó, mert így váltani k***a szar. elvan hajolva.
Majd igyekszem vhol képet keresni erről. Thanks
kicsit elírtam hiszem és inkább.na de wusrt mit semmel
üdv nem hiszen,hogy jó vagy inkbáá nem tudom mert nekem a fejidom meg a lámpa külön van.amúgy ez milyen tipusra eredetileg?és hogyé adnád?
Hali valakinek nem lenne egy Aprilia sr 50 lc-hez karbantartási utmutatója?
Figyelj!
1 Ha az enyém lenne akkor nem kéne szerelni
2 Soha sem vennék ilyen szülőszéket
3 Faterommal nem is beszéltél
4 Valamiből meg kell élnem nekem is
www. erzberg.at indul az őrüle nem kéne kihagyni.!
énis letagadnám
ott szereled a képeid között, meg faterod is mondta
Eladó 4db index 6e és egy kormánykapcsoló 3e
Milyen dzsoppereemet? Neked van dzsopper blokkos motorod!
mikor mutatod már meg az új dzsoppered?
Ha valakit érdekel van egy pár oldalidomom és egy fejidomom eladó! Kicsit sérültek, karcosak de pályaidomnak vagy csak ,hogy ne az eredeti sérüljön!
ez nem jó fejidomnak?
Hali! VFR 800 '04 hez keresek jobb oldali lábtartókonzolt fékpedállal!
ave cesar:yamaha 660xtx hez kéne fejidom rengszámtábla tartó meg az ülés alatti müanyag azon van a hátsó lámpa is.esetleg lámpa kapcsoló?thanks
Halihav! ZZR400 blokk alkatrészek eladók! 4:2 kipu leömlő, önindító, főtengely...
Érd.: 70/3650837
ennek örülök
Helló mindenkinek yamaha dt 80-as hoz keresek gyári első dobot és első lánckerék rögzitő lemezt.előreis köszi a sgitséget kérlek hívjazok 06 20 264 01 32-es számon üdv zoli
Ha valakit érdekel a motor eladó 80/50 de táblázva van a henger.91-es
Megszabadulnék 1-2 alkatrésztől. tuareg rally 92 évj fejidom piros kicsit karcos a lámpa borito müa hiányzik. első lámpa tartóval karcmentes áll. ill első sárvédő sárga .képeket reggel rakok fel majd. fejidom 4e ft lámpa 6eft e sárvédő grátisz he egybe viszed. thx
Nincs valakinek eladó tzr50 kormánycsutkája?ha idomok vannak az is jöhet