Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyári YAMAHA WR 450 re való lámpamaszk eladó! Teljesen új!
ára:9990.-ft
érd:06-20-5453546
bakonymotor@gmail.co
m
Cross/enduro motoremelő bak eladó!Teljesen új!
Ára: 6990.-ft
érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
96-os zx-6ra keresek oldalidomot(jobbos-balos),ha vki tud szójjjjjjon! kössz
Yamaha YZF750 alktrészek eladok.komplett blokk,bontott motor alkatrészek,hátso villa,6 dugos féknyereg.stb.kipuff leömlö,dob.Kerker carbon
Szevasztok! Segítsetek! Suzuki TL 1000 S hez keresek olajos kuplungot 98 as évjárat! Mert ezen még bovdenes az is érdekelne hogy az SV nek a kuplugját össze e lehet hozni a TL el!? Minden megoldás érdekel! Ha valaki tud segitsen vagy tanácsot adni azt szívesen fogadom! Mert tanácstalan vagyok! Elöre is köszi mindenkinek!
hali,
yamaha dt 50 hez kellene vízpumpaszimering, a moci '91-es évjáratú, sajna a márkakereskedésben sem tudnak hozni mert már nem gyártják a japók
ha valaki tud plz segítsen!

címem: ricsiricsi@freemail.hu
előre is köszi
ricsi
Eladó egy kapcsolókonzol minden gomb rajtavan 3e, és 4db index 6e
Helló!
Totálkáros Honda CBR 900RR ,954ccm vennék
Tel: 20/935-1021
Eladó 89-es zx10 alkatrészek. kopasz blokk 100E jó állapotu nagyon erös, lábtartókonzolok, hátso lengövilla, elektonikus egységek, kapcsolók, kerekek, fékrendszerek, kuplung rendszer,karbisor, légszórüház, elsö hátso sárvédö hátso lámpa indexek,hütö. esetleg komplett váz sérülésmentes.(németországi nem vizsgáztatható) érd:06306420248 msn:hsskft@freemail.hu skype:hsskft
üdv mindenkinek Gábor
Sziasztok!
Derbi Senda-hoz kellene AJP első főfékmunkahenger!
Esetleg tud vki olcsón?Bontott is yooo csak ne legyen sz@r...
féknyereg nem kell csak főfékmunkahenger...
Ha nincs rajta a fékkar az se baj
Üdv mindenkinek! 2001es 50es dt-m van; és kikopott a km óra jeladója... 12000ft az uj:S:S és nekem csak a "tányér/ v tárcsa" rész kellene! Ha valaki tud segiteni h hol tudom beszerezni az irjon egy emailt légyszi! iceman91@citromail.hu! köszi!
Sziasztok.
2005-ös FZ6-hoz keresnék hasidomot.email:mircsuszka@freemail.hu
Sziasztok.
Gilera sp 01-es hez keresek gyujtotrafot.
Ha van valakinek akkor a telo számom 06209932719 vagy az e-mail cimem b623@freemail.hu.
Vagy hogy hol tunék venni.
sziasztok
Engem az érdekelne hogy suzuki rf 400-ra felszerelhető-e az univerzális belső sárvédő illetve a suzuki sv650-ken használatos jó-e rá előre is köszönöm a segítséget
SZÉLES UTAT
hello
engem érdekelne feszültség szabályzo honda cre 50 hez kéne. Mennyiért adod?
kössz
Ha valakinek feszültség szabályzó kell ,bármilyen motorhoz,keressen bátran!
tmax 500 elsőlámpa. fülek hiányoznak. 20e ft
Szevasztok!

1200-es Bandithoz szép állapotú oldaldoboz tartó konzol H&B eladó itt: link

Zoli
szeva hétfön itt a kp a gumikra , át tudnám venni, pesti vagy? jó neked a hétfö üdv gábor
Hello Eladó Kawasaki zx10 91es alkatrészek komplett blokk üzemképes(komoly érdeklödés esetén belöle alkatrlszek), Hütö, elektronikák, kipufogó 4.2, kerekek, fékrendszerek, sérvédök, tank, légszürö, karbisor, éengövilla, hátso telo, ülés, kapaszkodó, lábtartokonzol(lébtartó nélkül),kuplungrendszer hidraulikus, féktárcsák,hátsolámpa hátso indexek, váz(németországi, sérülésmentes, érdeklödni telefonon 06306420248 msn:hsskft@freemail.hu, skype:hsskft
Tudok.
70-949-22-56
A blokkházhoz nem kell tömítés. Viszont olajteknő, generátor, gyujtás, kuplung....
Asszem.
hi all.
kawasaki zx9-hez keresek tömitést a blokk also feléhez.válto csere lessz.
tud valaki ez ügyben segiteni?
heló! suzuki dr 600 (89) hoz keresek berúgókart! ha vkinek van felesleges legyen szives és szóljon előre is kösz!
Hello!

1200-es Bandit komplett váltót keresek!

Üdv.

István