Helló!
Érdekelne a bandit de csak akkor ha a forgalmijában 25kw van és le van vizsgáztatva.Nekem úgy lenne jó ha ami nekem van rs 125-ös extremám be tudnánk számítani.
Válaszodat várom!
Keresek, Aprilia AF-1 (50) et / rs (50) et. Legyen a motorikusan jó állapotú, de a külseje se legyen elhanyagolva. Cserélném GAMER PC-re kompletten(monitor, hangfalak(samsung hifi:D) egér , bill) + még rá is fizetnék !
Ha érdekel e-mailban mindent leírok részletesen!
e-mail: kisoliver@gmail.com
msn: kissoliver@msn.com
KTM em 170et megy. LC4ek meg a tartósabb KTM ek is, vagyis jobban mondva nem anyira szertvizigényesek, amgyarul nem üzemórásak, nem rábeszélésképpen mondom.
megtartanám szivesen ha tehetném.
Sziasztok ! 125-ös MŰSZAKIS super moto-t vásárolnék 650.000 Ft ig !
Mindenképpen 2000 feletti évjáratút keresnék ( előnyben : Husqvarna , Ktm ! ) Akinek esetleg éppen akad egy , az írjon vagy hívjon fel =) Bátran , bármikor !
Elérhetőségeim : tel : 0620/551-1475
msn: vipower92@hotmail.com
e-mail : revolution92@gmail.com !
Előre is köszi szépen !
Eladó a motorom 1 hétig akciósan 200 ezer Ft-ért jóval ár alatt.
Utána visszaáll az eredeti 220 ezer Ft (szintén ár alatt).
Képek, videó az adatlapomon
Érdeklődni itt vagy a Suzuki Rg topikban.
Gas Gas Ec 50 Rooky eladó! 2001-es , vízhűtéses, elöl-hátul tárcsafékes, 6 sebességes, ÖNINDÍTOS! Gumik, lánckerekek tökéletesek! Szép állapotban fix 180 000 FT Alku nincs!
Igazad van. Én ezért nem vettem 954-et, pedig az tetszett a legjobban. Néztem is párat, meg próbáltam. Csak kényelmetlen volt. 919 az már kényelmesebb, de már régi volt nálam.
Jah, nagyon eltalálták, de a kicsi mérete visszatartott tőle.
Túrásabbnak sztem csakis VFR...
Gondoltam, h nem a korodra, vagy a köbcentire...
Hát ja, én is így vagyok vele. Nekem is megy a motorom nagyon sokat, de nem akarok vele mindig annyival menni, csak néha...
egyébként a 919rr, az sokkal kényelmesebb mint az enyém legszivesebben arra ülnék rá csakhát senki nem akarja lecserélni 954re , a süsü motorját kiprobáltam nem rossza, 2000ben volt egy 98as cbr-em akkor az isten volt, most se rossz gép, mondjuk ugy sosem fog menni mint a 954es, ezt a blokko rakhatta volna a honda turásabb motorba is
Pontosan... Elég nagy visszalépés lenne, bár technikás vezetést tanulni avval lehet, meg krossz géppel. Viszont ha kiérsz az erdőből, vagy a városból tuti bedobnád az árokba aztán tüzet neki...
Áhhh. Menj el egy KTM tesztnapra, kőrözzél vele, aztán annyi. Mentem 100km-t supermoto-val, 130-al mert többet nem ment... Még szerencse, h nem az enyém volt, mert felgyújtottam volna... Sztem az kizárólag városi motor, meg mint a haveromnak is mondtam f@szrezegtető...
Érdekelne a bandit de csak akkor ha a forgalmijában 25kw van és le van vizsgáztatva.Nekem úgy lenne jó ha ami nekem van rs 125-ös extremám be tudnánk számítani.
Válaszodat várom!