Heló. Eladok egy Horex Imperator tipusú choppert , 2001-es, nagyon kevés km-el, minden működik rajta, 4T izmos jól húz igazi traktor hang CPI blokkos nem a régi MZ re kell gondolni , 2 szelepes, egyenlőre 50-ként használt német forgalmivel, az országban ez az egy van belőle össz vissz 300-at gyártottak belőle nagyon gyönyörű vas érdemes megnézni akit érdekel az MZ és a Jawa emlékmocija az utolsó moci ami kigurult a gyárból persze az MZ SFX 1000 előtti időszakra gondolok egy nagyon kis tatarozás után rengeteget ér a gép hondaforce@freemail.hu vagy ide is írhat.
Szia!
220000 eft-ig.Belekezdtem a restaurálásba,csinálom is folyamatosan,ez mindig többet fog érni!Kettő motor van hozzá az egyik eredeti a másik T-5 ösé azthiszem természetesen darabokban.Az eredeti motorja 10000km-t ment összesen,csak akitől vettem az szétszedte,pedig nem kellett volna.
Az oldalkocsi elég "tré"Azzal tőbb gondom lesz.
Sziasztok!
Van pár FZR 600R alkatrészem eladó!Pl.:ekeidom,ülésidom,ülés alatti idom(csonkítva),hátsó lámpa,karbon hátsó sárvédő,egy tükör és egy lábtartó taposórész(fejből ennyi,de írj és megmondom van e )
érd: dadis@freemail.hu
bocs az offért... ha esetleg valaki nagy gyalogtúrázós, van egy 41 es túracipőm eladó! Aszonyé, csak méretprolémás! Megválnék töle baráti alkuképes áron! Érdekel mail az adatlapon!
Sziasztok !
Van egy darabokra szedett P-10 pancsim duna oldalkocsival,restaurálás előtti állapotban.A motor és vázszám egyezik,szürkeforgalmis rendezett háttérrel.Elcserélném motorhibás vagy törött nagyköbcentis turagépért vagy enduróért,csak papiros érdekel!
Idokozben korulneztem itthon, es a tobbiek ajanlasara - meg a szornyu HUF/EUR arfolyam miatt - vettem egy vertigo corsat.
De azert nagyon koszi, hogy segitettel volna!
Sziasztok!
Eladó vagy cserélhető egy Aprilia Tuareg Rally 125. 1994-es évjárat 125 ccm, 38 Le, dupla tankos, Rotax 123-as blokk, vadonat új kupplung lamella szett, 2T, váltómű olaj, teleszkóp olaj, üzemanyag és olaj ellátó csövek, égők, karburátor kipucolva. A tank jobb oldalán és az első sárvédőn karcolások, motorikusan jó állapotban van. Csere érdekelne 125-150 ccm-es robogóra.
Ára:160000Ft
Érd: Telek Gábor
Pécs
Tel:0630/5770973
email: jitsu.pecs@gmail.com
Hali! Te értesz a telókhoz? Mennyit ér egy motorola z8 ferrari limitált szériás teló kb? Független meg papíros, hibátlan 4 hónapos!
Nem motor de fontos lenne! Kössz!
Van eladó teljes idom szettem aprilia RS125re. 1999-2006os év járatú motorokra tökéletes. Minden része megvan. 70ezerért elvihető.
JT 40-es fogaskerék 4ezer
Arrow challenge rezonátor hibátlan állapotban: 35ezer
Giannelli karbon dob (1hónapos, sérülés&karc mentes): 25ezer
2 egyben 50ért elvihető.
Érd: kistuning5@citromail.hu
06-30-547-57-19