Még mindig eladóak a következeő cuccok: DAINESE motoros bőrruha. Kabáát és nadrág! Igény esetén külön is adom! Párszor volt használva, szinte mintha új lenne! Mérete: 48-as Bolti ára 119e Ft ! Nálam 91e Ft!
Sziasztok van egy nagyon jó kis dt125-öm eladó . Csak amit most az utolsó nenyed évbe csináltam rajta ( elsö teló ujra szimeringezve és uj olajjal feltöltve,prox dugóval felujitva furva ,hátsó kerék uj küllökel ujra füzve ) ha van kérdes még ezen a számon lehet érdeklödni 06306375977
eladó a képen látható tu-x 125 négyütemü gép.hiányos,papirok nincsenek.már sok cuccot eladtam rola,hátsó fékrendszer,hátsó lánckerék,kormánykezelöszervek,kapcsolok,indexek,kil
ométeróra.a blokk inditható,üzemképes,de a szivótorok gumi elöregedése miatt nagyon nehezen indul,mert fallsot sziv.
irány ár 30pénz.
papirok nélküli etz 250 érdekel cserébe.
hella! van egy parmakit 70 cc gyári és egyben vadi új hengerszettem eladó vagy cserélhetö.A szett vertex dugoval van gyárilag!piaggio blokkos motorokra(LC).cserélném tuning cuccra is,kipuff,malossi fötengely,henger,ékszij,stb. a szett iá:42000 ft. tel:70-232-52-80,paragab@freemail.hu
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i
d=119890
üdv:Spedee
Yamaha R6 03-05: bal oldali enyhén sérült idom
Pirelli Diablo Superbike, Pirelli Dragon Slick, Metzeler Mez Slick, Metzeler Racetec K2, Michelin Pilot Slick, Dunlop Sportmax GP Racer Slick (összesen 16 db). Egy-két alkalomra még jók... áruk 2-5e. Összesen 35e.
Eladó egy 1997es évjáratú suzuki rm 125 kitűnő kifogástalan állapotban 0km-es láncszettel ami egy 20as volt!
Tm Mx 85 1998as évjáratú szintén kifogástalan állapotban elöl/hátul vadiuj 0km-es Mitas gumik 22eFt volt! a motor GYÁRILAG 125ös vázban van! ((((nem kókány munka))))
ugyanitt szögesgumik ami jó pl a Suzukira meg a Tm re is!
érdeklődni emailon!:::: ordog93@citromail.hu
ami új rajta:
-hátsó gumi(MITAS)
-lánckerekek
-lánc(D.I.D)
-első sárvédő
extra: sportkipufogó
jó motorikus állapotban,esztétikailag kicsit karcos
1995ös évj
Iár: 250.000FT
tel: 06308114646
email: bozo91@freemail.hu
msn: bozopatrik@freemail.hu
-Honda Tact váz mindennel
-Honda Tact blokk2 db hengerrel (nem indul--nincs kompresszió)
-Yamaha Jog 2JA blokk (gyári, bontatlan, hibátlan)
irányár: 25e Ft
Ezenkívül van:
-Protektoring (15E ft)
-Yamaha Racing kabát(18E ft)
Lenne egy hűtőventillátorom eladó,KTM exc-re való 99-08-ig.
Szinte új,keveset használtam.új ára 26000Ft volt.
Most 18000Ft-ot kérek érte.Fix ár!
it van kép is rola
Azt szeretném kérdezni hogy Honda XR250R (1996) típusú motorhoz kuplung és gáz bovdent nem e tud valaki eladót?
Fontos lenne köszi szépen a választ előre is !
ométeróra.a blokk inditható,üzemképes,de a szivótorok gumi elöregedése miatt nagyon nehezen indul,mert fallsot sziv.
irány ár 30pénz.
papirok nélküli etz 250 érdekel cserébe.
SHOEI XR-1000 Artifact TC5 ÚJ XS(53-54cm) sisak eladó + PINLOCK!
105eFt.
érd:30/266-45-32 vagy yzf-r1@t-online.hu