Keresek Kawasaki ZXR250HEZ lábtartót, tanksapkát, gyári komplett légbeszívó csöveket, és első sárvédőt! Aki tud megtalál itt, zxr fórumban, pécs és környéke fórumban, meg msnen!
Nem tudom melyik pontosan, mert én csak beszerelni szoktam, és ennyiért szoktuk az új motorokhoz hozzáadni. (Nem én szabom az árakat) Gondoltam, hogy olcsóbban is meg lehet szerelni, mivel Honda márkaszervíz vagyunk.
Ne haragudj hogy beleszólok, de ennyiért SOHA nem fogod eladni....
Ha tényleg el akarod adni jóval ezalatt gondolkodj..
Én 220-ért vettem a '96-os SX 300-amat...
hello elado a börkabim 1.2mm-es valódi szarvas bör tavaly vettük törökországba csak aznap volt rajtam kb.1/2óráig azóta egyszersem használtam a multkor felakartam venni és-hát szomorúan tapasztaltam nem jó rám (kinőttem) hibátlan kopás sérülésmentes 415Euró volt amikor megvettük ha érdekel akkor irj az ordog93@citromail.hu -ra! képetis küldök!
'08as jan 27.én 70esre átépitett(láncszett, karbi, hajtokar, hengerszett,kipuff) számlákkal stbstb. RS 50 motor 600.000Ft-ért eladó!
Keresek Kawasaki ZXR250HEZ lábtartót, tanksapkát, gyári komplett légbeszívó csöveket, és első sárvédőt! Aki tud megtalál itt, zxr fórumban, pécs és környéke fórumban, meg msnen!
http://www.kepesmotor.hu/lampa...
"SENTINEL 1100 MOTO
Motorriasztó LCD PAGERREL!
beszerelve: 42900 Ft. - eladási ára: 32900 Ft."
És ezt csak 1 perc keresés után a neten :) Imádkozz, hogy a vevőid ne keresgéljenek a piacon ;)
800m- ig működő pager
indításgátló
emelésérzékelős
stb
50 szerelve
Ha tényleg el akarod adni jóval ezalatt gondolkodj..
Én 220-ért vettem a '96-os SX 300-amat...
A motornak megvan a régi forgalmija, de ki lett vonva
irányár: 120e
további infó:
roland80@totalcar.hu
70-282-7377
06703480336
technotron@freemail.hu
2004es sziréájú Yamaha R1-est keresek. Magyarországi, jó állapotú érdekel.
Köszi: Mókus
De ezt is lehet hegeszteni!
Üdv.
újszerű állapotban, váll,könyék,gerinc,derék és térd-protektorokkal!
van hozzá belecipzárazható plusz szélfogó
1szer használt!