Eladó egy '89 es, teljesen felújított MZ ETZ 125ös, motorikusan és külsőleg is minden meg lett csinálva, csepptank, metálfekete, új gumik, új lánc és lánckerekek. Minden papírja rendben van.
Ugyanitt: '81 es 350/634es Jawa, hirdetés az adatlapomban
elado uj, marhabör motorskesztyü, 11-es méret, a képen láthato
én még ugy kaptam, de soha nem voltam rajtam, mert textil kesztyüt használok (a sár tönkretenné ezt)
4500 ft
Tisztelt Forumosok!
Eladó 3db Puch 50cm-es segédmotor /üzemképesek / ebböl egyik forgalomban van és megkötöttbiztositása van.
ÁRak:puch Maxi S/katalyzátoros/50cm/Forgalomban/30,000 ezer HIánytalan felszerelésü.Aluminium felnis
Puch maxiüzemképes /AUsztriábol hozták be/Adás vételel forgalomba helyezhetőAluminium felnis Akét oldali müanyag burkolat hiányzik/ára :18,000 ezer
PuchMaxi G4/SPEED/ 3sebbességü /üzemképes /két oldalsó müanyag burkolata hiányzik meg az egyik lábtartó gumi/papirja nincs lomisok hozták be kosárban .EZenkivül még sok alkatrész kerekek gyujtások stb eladó.
Üzenetetaz imél cimre:gepszerelo@citromail.hu megegyezünk!mert felszámolok mindent!
Hello. Ha esetleg lenne valakinek a 3. kerület közelében egy használaton kívüli, lepusztult bringája attól szívesen megszabadítanám, 18 sebességes corás metrós interspáros mind1... Tanulmányi célokra kéne és nagyon kéne... És teljesen ingyen elszállítom
hello elado a börkabim 1.2mm-es valódi szarvas bör tavaly vettük törökországba csak aznap volt rajtam kb.1/2óráig azóta egyszersem használtam a multkor felakartam venni és-hát szomorúan tapasztaltam nem jó rám (kinőttem) hibátlan kopás sérülésmentes ha érdekel akkor irj az ordog93@citromail.hu -ra! képetis küldök!
MSN belagergo@vipmail.hu
Garantáltan brutál hang
20/521 84 99
Ár:4000ft
Tel:06-20-618-2132
Eladó egy '89 es, teljesen felújított MZ ETZ 125ös, motorikusan és külsőleg is minden meg lett csinálva, csepptank, metálfekete, új gumik, új lánc és lánckerekek. Minden papírja rendben van.
Ugyanitt: '81 es 350/634es Jawa, hirdetés az adatlapomban
én még ugy kaptam, de soha nem voltam rajtam, mert textil kesztyüt használok (a sár tönkretenné ezt)
4500 ft
Bővebben itt!
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Eladó sorba került két darab új Apple iPod Nano 4. generációs lejátszó. 8 és 16 Gb. Miden tartozékával!
Jóval bolti ár alatt:
8Gb: 28 ezer ft.
16 Gb: 36 ezer ft.
Akit érdekel, jelezze:
endurobolt@gmail.com
20/521 84 99
Vegyétek meg, motorra gyűjtök
2 db Finster rozsdamentes kis kör slip-on kipufogó dob eladó.
Ár: 25.000. Ft/db a kettő együtt 45.000.Ft.
Új ára: 45.000.Ft/db.
Eladó Yamaha FZR 600R(1994)nagyon szép állapotban,sok extrával:K&N+Dynojet+Sebring rendszer,új DID láncszett,gyári üléstakaró,35kWos forgalmi.Jó állapotú Metzeler gumikkal,akciós áron elvihető!
Érd.:30/908-4229
Eladó 3db Puch 50cm-es segédmotor /üzemképesek / ebböl egyik forgalomban van és megkötöttbiztositása van.
ÁRak:puch Maxi S/katalyzátoros/50cm/Forgalomban/30,000 ezer HIánytalan felszerelésü.Aluminium felnis
Puch maxiüzemképes /AUsztriábol hozták be/Adás vételel forgalomba helyezhetőAluminium felnis Akét oldali müanyag burkolat hiányzik/ára :18,000 ezer
PuchMaxi G4/SPEED/ 3sebbességü /üzemképes /két oldalsó müanyag burkolata hiányzik meg az egyik lábtartó gumi/papirja nincs lomisok hozták be kosárban .EZenkivül még sok alkatrész kerekek gyujtások stb eladó.
Üzenetetaz imél cimre:gepszerelo@citromail.hu megegyezünk!mert felszámolok mindent!
Zsír új dobozában eladó. Új ára:39.900.Ft
Én 15.000.adom