hello valaki elvihetné a motorjaimat mert sok hejet foglalnak!
suzuki rm 125 1997es évj mintha uj lenne állapotban
Tm Mx 85 1997es évj 125ös vázban szintén szinte szalon állapot!
Gilera Runner 50 05ös évj. mintha tegnap lett volna kihozva a szalonbol őt cserélném is 125,180 ill. 200as runnerre értékegyeztetéssel ha valamelyik esetleg érd. akkor irj az ordog93@citromail.hu emailra ugyanit szögesgumik az egyik tökuj a másik 2 párszor volt motoron! ha többet viszel árkedvezmény!(a motorokból is)
Jó reggelt! Így van,mivel mikor vettem a motrot ez a kormányt kaptam hozzá.Azt mondták h. a gyári sz.... ezt rakták bele.Mentem kb.: 400-500km. De mivel nem egy nagy termetű vagyok,nekem ez széles és magas volt.És lecseréltük egy másmilyenre, ezért írtam azt, hogy új bocsi.
belagergo
[8529] tegnap 19:24
régebbi aprilia sonic fejidom érdekelne!
Ebay.com! Ha kinéztél valamit de nem szállit az eladó Európába, keress meg lebonyolitom a vásárlást és a szállitást. Hetente érkezik légi gyüjtőkonténerem Floridából Budapestre!
Szerintem ez nem kínlódás. Csak megfontolt vásárlás. Azért nem akartam mondani, hogy megveszem, mert ma mentem el kipróbálni egy boltba.(Jó lett volna) De ezek után add a sracnak....Amúgy gáz, hogy ezt te kínlódásnak láttad, de nagyon...
sziasztok.yamaha dt 50 2002-s. Felújítva eladó. új henger, új dugó, új fékbetétek, olaj-légszűrő most lett rajta cserélve.tuning kipufógóval felszerelt,70-80%- os enduró gumik vannak rajta. a hátsó idom sérült, de 10000 ft-ból orvosolható.sűrgős, az ár irányár: 2990000
tel: 0630-315-04-35
Mert mérges egy állat.
Csá.