Sziasztok van jó néhány eladó cucc yz-f-hez wr-f hez,
suzuki drz-hez, kawasaki zx6r-hez meg egyebekhez.
Ha érdekel valakit itt is írhat.
Itt bővebben:link
Jó estét
Van egy eladó ruha!SPYKE DROID 2 hónapot használt szinte zsir új!Fekete és sárga feliratokkal!A képek telóval lettetk csinálva,de rakok fel jobbat is!
iá:85.000 ft
Hellósztok!
Eladnám a protektoringem.
Nem tudom milyen márka.
Egy 50 km-es túrán volt rajtam, szép állapotú, egyik könyökén kis sérüléssel, falhoz dörzsölődött. Állíthatók a csatok.
Ár: megegyezés szerint (15E körül)
Meg van egy eladó Nokia N80-as készülékem.
Szép állapotú, hátlapján autós tartó okozta karc. Gyári tartozékaival 3 autós töltő + autós kihangosító + póakksi. Sima töltő sajnos nincs hozzá. 512-es kártya is tartozék emellett adatkábel, CD. Független, magyar nyelvű.
Ár: megegyezés alapján (25E körül)
dv skacok :p
tud valaki nekem 99 es r1 hez jobb hátsó lábtartó konzolt taposóval + hátsó ülést meg jobb oldali kis karbonmintás müanyagot a kormány alá? ha igen akkor MENNYIÉRT?
Sziasztok! Eladó egy alig használt motoroskabát, protektoros, kivehető béléssel, kb 175-185cm magas embereknek. Ára: 15000Ft. Tel.: 06202093590v. 06304309174
Extra sűrgősen eladóvá vált szeretett 125-ös Rg-m! A motor frissen szervizelt a Tábori tuningnál, új dugó (PROX), gyertya, akkumulátor (7 Ah-s). Azóta 350 km-t futott. Rendszámos, van rajta műszaki június végéig, meg törzskönyv. Olcsó fenntartási költségek, nekem a biztosítás 2500 Ft A0-ban. 1993-as évjárat, 2T, Power-szelep. Kisebb esztétikai hibákkal, de szép állapotban. Motorikusan kíváló. Csak szintetikus Repsol olajjal használtam. Az ár fix 250000, és nagyon sűrgős nagyobb motor vásárlása miatt.
tel.: 20/ 493-3245
mail: nandikaje@freemail.hu
A motorról videó található az adatlapomon.
suzuki drz-hez, kawasaki zx6r-hez meg egyebekhez.
Ha érdekel valakit itt is írhat.
Itt bővebben:link
Van egy eladó ruha!SPYKE DROID 2 hónapot használt szinte zsir új!Fekete és sárga feliratokkal!A képek telóval lettetk csinálva,de rakok fel jobbat is!
iá:85.000 ft
bmw 320d e46 (motorkódja: m47) 136 le tÍpusÚ autÓhoz keresek hengerfejet sÜrg?sen, cserÉbe adok bÁrmit (gyorsasÁgi motorozÁssal kapcsolatos alkatrÉszek, motorbÉrlÉs, alkatrÉszek, tartozÉkok, sisak, b?rruha, gumi, stb)
sÜrg?s
s.o.s
laci 06202536463
Eladnám a protektoringem.
Nem tudom milyen márka.
Egy 50 km-es túrán volt rajtam, szép állapotú, egyik könyökén kis sérüléssel, falhoz dörzsölődött. Állíthatók a csatok.
Ár: megegyezés szerint (15E körül)
Meg van egy eladó Nokia N80-as készülékem.
Szép állapotú, hátlapján autós tartó okozta karc. Gyári tartozékaival 3 autós töltő + autós kihangosító + póakksi. Sima töltő sajnos nincs hozzá. 512-es kártya is tartozék emellett adatkábel, CD. Független, magyar nyelvű.
Ár: megegyezés alapján (25E körül)
Eladó 2db zsír új plexi!
Postai utánvétel megoldható!
Tel: 30/680-2519
tud valaki nekem 99 es r1 hez jobb hátsó lábtartó konzolt taposóval + hátsó ülést meg jobb oldali kis karbonmintás müanyagot a kormány alá? ha igen akkor MENNYIÉRT?
menyire gondoltál árba?
keresek megvételre simson star benzincsapot.
Gábor
http://www.hasznaltauto.hu/2629644_yamaha_dt_1998
tel.: 20/ 493-3245
mail: nandikaje@freemail.hu
A motorról videó található az adatlapomon.
Dobozzal, AGV sisakzsákkal, S-es méretben, újszerű állapotban. Kb: 3 hetet használtam (míg letettem a jogsit), de sajna a méretválasztást kicsit elkapkodtam. Irányár: 23000.-
Honda Cr 25o R 94. 11.havi
Blokkban 3 űzemóra, új gumi és fékbetétek
hibátlan! 350.000.- ft.
tel.: 06-20 944- 2616
Engem érdekelne a runner!
van cserébe egy első szériás aprilia sr50-em