Egészségügyi okokból eladom 2007-es évjáratú Honda CBF 500-as típusú motoromat, kevés kilométerrel (5800!), kiváló állapotban, friss szervizzel és műszaki vizsgával.
A jármű Budapest XI. kerületében megtekinthető.
Ha érdekel, írj kérlek a fleming@gmail.hu e-mail címre.
Lézervágást, lemezhajlítást, awi hegesztést vállalok, elmondod hogy mi az ötleted, én leprogramozom, egyeztetünk hogy jó e megbeszélünk egy árat ami mindkettőnknek megfelel és már készül is az alkatrész. nyom191@gmail.com vagy 20 981 9234
Eladó egy Schuberth Sprintr zárt bukósisak, vadonatúj béléssel, kiváló állapotban.
Mérete M -es.
A sisak alja oldalra nyílik így egyszerűen le és felvehető.
Nem új sisak, de még így sem összevethető a túlzottan gazdaságos árú sisakokkal.
Postázás megoldható.
Eladó rendszámos Aprilia AF1. 11kW al A1 jogosítványhoz. Az ár irányár! Érdeklödni a hirdetésben szereplő számon tudtok.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_af-1_a1_jogsi_11kw-9256805
Pirelli Diablo Superbike, gumik párban újszerű állapotban, 120/70-17 első és 190/55-17 es hátsó 5mm es mélységben a kopás jelző! Ingyen postával 20e ft!
Használt emelőszem, és kormányvég eladó! Kicsit karcos, képen látszik. 2000 a vég és a szem is. Postát állom. (emelőszemből is kettő van csak az nincs a képen!)
Köszi, de nem olyat keresek. Nekem a linken lévő kellene (3 pontos, felül vezetett hajlított csővel). (Találtam már egyet, de nem válaszol a tag a mailre).
Érdeklődnék hogy a karbon mintás Akropónak mi az ára? :)