Engem érdekel egy motor emelő. A télen szétkapnám és kicsit megcsiszolgatnám a hondámat de még úgy hogy van középsztendere még így is körülményes szétszedni az elejét. Egyenlőre csak kíváncsiskodás szintjén érdekelne egy motor emelő nálad árban mit takar (postával együtt)
Köszi a választ, ööö én arra a konzollra gondolok, (lehet hogy hülyén irtam), amire a km/h egység van fogatva. Nem arra az aluminium cső szerkezetre ami fogja a tükröt is. Így is van? esetleg ha küldenél egy képet?
cserélnék egy nagyonfaca jog-ot (minimális kis esztétikai hibákkal) egy 14-16os kerekű hasonlóan elfogadható állapotú robogóra
ha valami buzis színe van az sem gáz mert az asszonynak lenne
ilyen a jog:
gyűjteménybe keresek megvételre velorex oskar 175,250 vagy 350 régi 3 kerekű rokkantautót ,lehet normál, romos, hiányos, fellet, stb. állapotú . valamint csak alkatrészt is bármilyen állapotban bárhol ! ugyanitt régi autót, motorkerékpárt , oldalkocsit, motorkulit és alkatrészt is veszek bármilyen állapotban bárhol. megegyezés szerinti áron ! 06 --30 /30--6-24 --69 a képek csak illusztrációk ! nem saját.
ezerért tudok egy simsonnyi műbőrt
bár fehérre tuti sokat kell várni elég ritka szín
mostanában nem jártam arra de láttam fehéret is
meg olyan barbi rózsaszínt hogy a retinám majdnem elégett
Választ előre is köszi