sziasztok.kombi passzatot adnék cserébe valamilyen nagy motorért.az auto ára 330.ezer.kb 80 kéne kézbe.estleg rendszámos tuareg 125 is szobajöhet.de minél nagyobb ha lehet.csövi.06 20 370 42 37,dénes
Sziasztok , eladnám 2005.5.26.-ai Aprilia Rs 125-öm 1800km-er van benne piros feket. ha valakit érdekelne esetleg : thedel@freemail.hu-s e-mailra írjatok . Üdv
Sziasztok !
Eladó egy egyebességes piros, (azt hiszem "86.os évjárat) babetta. Simán megy 90-et. (Eredeti nevén: Suzuki GSX-R 50 Babetta, yoshimura kipöffentő ) Árban én 20.000 FT-ot gondoltam érte, de nem riadok meg attól sem ha valaki többet szeretne adni érte.
Bocsi hogy ien hülyeségekkel zavarlak titeket,de nem tugyátok hol lehet venni a bukó alá maszkot? Nagyon fontos lenne! :D Kacsa voltam Leveleiteket várom ide: gumikacsa005@hotmail.com köszy skacok
Van nékem is pár eladó cuccom:
AGV buksi 1 éves (Bull dog mintás) + 1 plexi
56/54 es fekete full protektoros férfi bőrruha
egy vadi zsír nő kordúra ruha.
Akit érdekelnek a részletek mail címem az adataim között, tutira megeggyezünk!
Sziasztok!Tuareg "Windre" érdekelne ilyen hátsó lámpabúra,mint a képen,ha valakinek van egy felesleges vevő lennék rá! köszi előre is! Mindenkinek széles utat!
Hy jinike!Esetleg pár élesebb kontrasztú képet szabad látni a vasról...meg egy-két bővebb paramétert leírnál? köszönöm előre is.... ha e-mail egyszerűbb,akkor légysz erre írj!
pizzafuti001@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Szia. Elvileg minden cucc olcsóbb mint a bolt. A sisak átlag 5 ezerrel, protektort nagyon nem látok ilyet máshol, a kézvédő is olcsóbb valamivel, pontosan nem tdom, boltfüggő. Mi érdekelne?
Eladó egy Honda CBR 125R (BUDAPESTEN MEGTEKINTHETŐ)! 2006-os, 2300km van benne! Repsol mintás, szervízkönyv,2 gyári kulcs, puig "verseny"plexi, fémfékcső, mini irányjelző + (gyári plexit, irányjezőt és a fékcsövet is adom)! Fényképet tudok küldeni!
Részletekkel kapcsolatban email: nagyjuhakattila@index.hu illetve mobilon: 06 20 469 5414
IRÁNYÁR: 550.000 HUF
energia ingatlannal is foglalkozol?:):)
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
amúgy az ára 20k reális.
Eladó egy egyebességes piros, (azt hiszem "86.os évjárat) babetta. Simán megy 90-et. (Eredeti nevén: Suzuki GSX-R 50 Babetta, yoshimura kipöffentő ) Árban én 20.000 FT-ot gondoltam érte, de nem riadok meg attól sem ha valaki többet szeretne adni érte.
Vagy a tescoban.
AGV buksi 1 éves (Bull dog mintás) + 1 plexi
56/54 es fekete full protektoros férfi bőrruha
egy vadi zsír nő kordúra ruha.
Akit érdekelnek a részletek mail címem az adataim között, tutira megeggyezünk!
Eladó egy Honda CBR 125R (BUDAPESTEN MEGTEKINTHETŐ)! 2006-os! Repsol mintás, szervízkönyv, puig "verseny"plexi, fémfékcső...stb! Fényképet tudok küldeni! Részletekért email: nagyjuhakattila@index.hu illetve mobilon: 06 20 469 5414!
Irányár: 550.000ft
vectrámat túramocira cserélném!
veszprém megye
csabesz@totalnetwork.hu
20/3240-336
pizzafuti001@freemail.hu
Előre is köszönöm!