+1 éves láncszett,nissin fékbetétek szlával
ami negatívum:kell egy karbiszinkron,hidegen fullad szivatóval,kicsit vállas a féktárcsa(kb 20000 km múlva cserés),a fékkar adagolásánál van egy holtpont
zx6r
1999.10,gyönyörű gyári állapot,a jobb oldalán pici idomsérülés,minden csavar eredeti,bontatlan,1 tulaj végig,40000 km,egy szatyor kiegészítő(k&n légszűrő tisztitó,láncolaj,ápolószettek,bukósisak,plexik),az egyik index karcos(dobozban adott 4 új ledes indexet trafóval),teli tank,új 2012-es metzeler M3,elől hátul,friss műszaki
540ről alkudtam 450-re
szia!
vettem egy zx6r-t,a találkánk már nem aktuális,köszönöm a segítőkész hozzáállásod,remélem hamarosan megtalálja a motorod azt a gazdát,aki megérdemli!
opel kombi 8at eszik gázból melóba járva, hosszútávon meg beéri 7,5el
aztán 300az ára
ilyen kis kocsit csak az vesz meg akinek elment a józan esze(elég finoman írtam? ) a nagyobb sem eszik többet úgy 1,6osig
én nem vagyok az a telefonban alkudozós,az ilyenektől elszoktam köszönni...az "az úti költséget te állod,ha nem tetszik" .eseket is bírom...mondani szoktam nekik,hogy először megküzdesz a pitbullal,ha túl jutottál rajta,akkor velem,ha még mindig kéred utána szívesen odaadom
ami negatívum:kell egy karbiszinkron,hidegen fullad szivatóval,kicsit vállas a féktárcsa(kb 20000 km múlva cserés),a fékkar adagolásánál van egy holtpont