Ha oda kerül a sor akkor nem lehetetlen .
De szerintem azért ez elhúzódik ez a dolog mire áruba bocsájtom a dolgokat . Szóval kb 1 hónap múlva térjünk rá vissza
Az igaz hogy nincs hangja váltónak de ilyen a szerelem hibáival is szeretem ,
De lehet hogy kimentem váltót , majd a roncs eladástól függ
főleg akkor jön jól ha még egyszer ilyen Banditom lesz
Mert a lég-olaj hűtéses tetszett meg nagyon jó motornak találom , ha nem ütötték volna alólam ki , komoly év tizedeket töltünk együtt És ugyan olyat szeretnék vissza szerezni amilyen nekem volt
Eladó bizony meg kifizet a biztosító és már nézem a következő Banditót Szóval 1200 fejidomos bandit jövök már ,
Most is elraktam egyketőt a parkolóba ami számításba jöhet
igen, kell szólni a rendőrségnek, neten találsz bejelentő dokumentumot az ilyen esetekre, így keress rá: balfaszvagyokmertsajátmotortborítottam.doc
30000 Ft-os bírságot is kell fizetni, szólj ha utalni akarod mert megadom a számlaszámot ahova kell utalni
segitsetek! Sikerult eldöntenem a motoromat.(bedöglöt az aksi es megprobaltam betolni.) A lenyeg h nem lett baja semminek a bukocso kifogta az utest. viszont eleg sokat lattak.iylen esetben kell szolni a rendorsegnek.? nem szeretnem ha , kopgtatnanak az ajton.kesobb?
az tuti hogy durvább, de az sv-hez az utolsó csavart is megrendelheted a gyárból akár most is. az olaszok és angolok szeptemberben nyitnak újra alkatrész terén, volt olyan triumpos itt aki szeptemberig várt egy generátor deknire, addig nix alkatrész, nyaralnak.
az április szebb, szerintem
De szerintem azért ez elhúzódik ez a dolog mire áruba bocsájtom a dolgokat . Szóval kb 1 hónap múlva térjünk rá vissza