a kopásjelző ALÁ vágtad. Te tetted fel a képet Nem az a gond, hogy kopott, hanem, hogy vágott. Nem kell, hogy a gumi miatt nyaljon, de mivel a karkaszt vágtad benne van az is. A rendőrségi műszaki szakértő pedig ezzel kezd, megnézi a gumit.
Kedves Jógi szakértő ! Én tetem volna fel ha meg lenne a SM szettem
magamnak vetem ! De közbe eladtam SM szettet és nincs mire felrakni . Ha most pontosban meg figyelnéd a gumit
akkor látnád a kopás jelző pontokat ,valószínűleg nem véletlen fényképeztem le .( Valaki meg veheti pályára vagy közútra ) majd a tulajdonosa eldönti . Ugye én nem kényszeríthetem jógailag hogy hol használja ?
Nem sértésként de akkor még mindig csak okoskodás ez a egész irományod
Ui: ÉS híd el nem fognak vele elesni nem véletlen választatom annak idején ez a gumit jó puha, tapadós ,
Hát kinézték kész elvitték. Csak szerencséd van mert rendőzők voltak :)
Mondjuk a felemeléskor nekiáll vinnyogni lehet elejtették volna az ijedtségükben, jól jártál. Én a kormányzár tárcsafék risztót preferálom valami jó mélyre beépítve a GSXF belsejébe
Leparkoltam egyszer az Akadémia előtt a bejáratban. Lánc+tárcsafékzár+kormányzár. Visszamegyek pár órával később, hát a téren tüntetés, a motorom meg sehol. Kérdezem a jardokat, hogy mégis mi lett a járgányommal? Ja, bocs - mondják - odébb tettük, mert útban volt, mutatnak a tér legtávolabbi végébe. A 250 kilós motort fogták kézzel és simán átrakták. Ezzel az erővel bárki ellophatja bármikor...
magamnak vetem ! De közbe eladtam SM szettet és nincs mire felrakni . Ha most pontosban meg figyelnéd a gumit
akkor látnád a kopás jelző pontokat ,valószínűleg nem véletlen fényképeztem le .( Valaki meg veheti pályára vagy közútra ) majd a tulajdonosa eldönti . Ugye én nem kényszeríthetem jógailag hogy hol használja ?
Nem sértésként de akkor még mindig csak okoskodás ez a egész irományod
Ui: ÉS híd el nem fognak vele elesni nem véletlen választatom annak idején ez a gumit jó puha, tapadós ,
Mi lenne az ára? Tartozékok?
YAMAHA DT 125ÉRDEKEL,
de mást is meghallgatok!
Mondjuk a felemeléskor nekiáll vinnyogni lehet elejtették volna az ijedtségükben, jól jártál. Én a kormányzár tárcsafék risztót preferálom valami jó mélyre beépítve a GSXF belsejébe
üdv gábor
http://www.kepesmotor.hu/piagg...