"Élő" példát tudok mondani!
1 hónapja vettünk öcsémnek DL 650-eset.
2005-ös 10.500 km-rel 850.000 Ftért.
Ezért valóban nem fognak ennyit adni, szerintem jó, ha a felét megkapod érte!
Bocs!
De szerintem ez a valóság!
Hali.
Ne érts félre nem fikázni akarlak, és nem is a rosszindulat beszél belőlem, de ennyiért az atyaúristen sem fogja megvenni. A tiednél fiatalabbak 400e környékén áruljál. Szóval próbáld olcsóbban adni, még akkor is ha patika állapotú. Sajnos ez van.....pang a piac, senkinek nincs "elég" pénze. Remélem nem sértettelek meg.
Az lemaradt, hogy a rács és a porvédő, nem gyári tartozék, ezek nélköl lett értékesítve. De persze adom hozzá. A ládák alján állványnak megvan a helye.
600/850w-os egyedi megrendelés alapján legyártott, hangszórókkal + dómokkal, gyári dobozban. Mély tartományra 30-5000Hz-ig, szigetelve, mélytekercsel, akit érdekel mailben érdeklödjön. kollaristvan@citromail.hu
ROSSI MONSTER FOX DC REDBULL NO FEAR ROCKSTAR METALL MULISHA...MONSTER SZETTEK TÖBB SZÍNBEN IS, a legjobb minőségben!
MINŐSÉG GARANCIA, CSAK NÁLUNK!
Utólag kell fizetned, miután Látod, hogy mi azt küldjük amit ígértünk!
Kitűnő minőségű, nem pixeles!, UV, víz és fakulásmentes, kültéri nyomatok!
A tábla mérete 345x245mm.!
/nem kicsi méretű mint másoknál/
NAGYOBB mint A4 !
Több info: felnicsikok.hu
A matricák egyenként is körbe vannak vágva, így nem kell kézzel vagdosni, mint más szetteknél!
Most 3990.- helyett 2490.- !
KORLÁTOZOTT DARABSZÁM, SIESS LE NE MARAD!
RENDELÉS menete:
- matrica szett fajtája és darabszám megadása
- pontos cím, név
- élő telefonszám kell hozzá! Ezeket elég e-mailben elküldeni a lenti címre vagy akár TELEFONON is rendelhetsz!
Fizetni utólag csekken kell, ezt is postázzuk a matricával /ha kéred lehet átutalással is rendezni/!
Postázás és csomagolás
- 1db rendelésénél +290.-
- 2db rendelése esetén MOST INGYENES!
Egyedi méretek és szettek csak kérésre egyedi árazással!
Ha valamit nem találsz amire szükséged van, írj bátran minden megoldható!
! Hőálló Kipufogó matricák TÖBB típusra!
1890 /db több info a
LINKEN: felnicsikok.hu !
Motormatrica gyártás minden típusra egyedi igények szerint is!
Több éves tapasztalattal és hatalmas alapadatbázissal:
Motor matricák HONDA, YAMAHA, KAWASAKI, SUZUKI, APRILIA és egyéb típusokhoz is!
Elérhető áron,profi minőségben!
Mechanix Wear Original Red kesztyű, S méretben. 2011-es model. a méretet a középső ujj hossza adja meg:
S:8cm , M:8,5-9cm , L:9,5cm , XL:10cm , XXL:-10cm
A képen az eladó kesztyű szerepel, csupán a fotók idejére vettem fel. 6.500Ft
Sziasztok Keresek enduros bukósisakot M-est ,Szemüveget és ruházatot (M-L) esetleg csizmát(42-43)... de csak olcsó érdekel ( játszi ruhának )Mosonmagyaróvár - Győr környékéről Köszi további szép napot....
Eladó 350-es tuareg. Nem múkod rendesen. Ráadásul ha néha beindul, nem üzemszerű zörejeket hallat. 70 pisztolyorrú mátyásért megszabadulnék tőle. Esetleg motort is beszámolok.
Szevasztok a motorom már rég nincs meg de ez meg maradt belőle!Ha valakit érdekel egy ötösért odaadom! Nekem 520 exc-n volt igazából nem vágom hogy milyen tipusokra jó még! Egy kicsit az oldalából letört de köszörüvel kiigazitottam, és szerintem ettől még ugyanúgy megvédi a blokkot! Csáó!
Szevasztok van egy tökéletes állapotú MZ ETZ 250-es karburátor torokkal együtt, minden benne van kitűnően végzi a dolgát! Az ára 7 ezer egybe a torokkal! Elérhetőségem az adatlapomon!
200-as zongshen quad eladó indul-megy két új lengőkar-t adok hozzá át kell alakítani de rá lehet rakni új akksival-új gyújtással-újravezetékezve ( nem kínai hulladékkal...)-új karbival. 80 e HUF-ért
1 hónapja vettünk öcsémnek DL 650-eset.
2005-ös 10.500 km-rel 850.000 Ftért.
Ezért valóban nem fognak ennyit adni, szerintem jó, ha a felét megkapod érte!
Bocs!
De szerintem ez a valóság!