Olyan lemezlovas akarok lenni, aki a minőségi zenékre, és a minőségi zenélésre helyezi a hangsúlyt.
A DJ tanárom szavait idézem: "Csak az a diszkós ugrál, meg csinálja a majmok show-ját a keverőpult mögött, aki nem tud keverni. A nem tudását igyekszik ezzel ellensúlyozni, elfeledtetni."
Rendeltem egy alkatrészt egy német oldalról, ahol ,,cash in advance" megoldással megy a fizetés. Azt tudom hogy ez valamiféle átutalás, de hogy működik és ha besétálok a bankba hogy én így akarok átutalni akkor ott tudni fogják hogy miről van szó?
Pénzügyi tanácsadóként dolgozom egy elimert cégnél, és mivel én is nagy motor fanatikus vagyok, illetve motorozom is, ezért gondoltam megosztom veletek, hogy nyugodtan forduljatok hozzám ha bármilyen pénzügyi problémátok akad (motort akartok venni de ninccs rá keret), vagy csak a jövőtök, gyermekeitek jővőjének megalapozásában kérnétek segítséget, tanácsot, keresettek meg nyugodtan!
Elérhetőségem:06305250458 Budapest
Aham...csak ez 1.4es volt, már eladta azóta. Ültetve volt asszem 4cm-el, úgyhogy elég jól feküdt a kanyarokban, na de arra a 70pacira ekkora papucsokat
nem kell ide ész meg tehetség csak emelgess vasakat