Eladó 46-os TCX csizma, 4XL Spyke dzseki, Grex L-es sisak, cakk-pakk 40.000 pénzért. A dzsekit márciusban vettem, a sisak és a csizma kb 1 éves, eladtam a motort, pénz kellene.
Külön is eladóak a cuccok, de úgy kicsit drágább, bár így sem hiszem, hogy túl lennének árazva, ennyiért bóvlit se nagyon kapsz. Cuccok
Szevasztok esetleg ez nem érdekelne valakit? Ktm exc 520-on volt gyári haspáncél vagy másképp kartervédő. Egy sziklára ráugrattam és letört ez eggyik oldalából egy darab, de lelett flexelve és semmi nem látszik rajta! 6 rugóért adnám és ez szerintem nem pénz érte, egyszer már megmentett egy bloktöréstől!
jó választás, én 3 éve nyúzok egy ilyet! és nem vigyázok rá gondolom a tipushibáját már kijavították ami az első fél évben mindegyiknek előjön. amúgy kúl
Sajnos kell a pénz is mert csütörtökön utazom külföldre és nem tudom vinni a gitárt. A kártya is jó lenne, de az nem olyan fontos. Elérhetőségek az adatlapomon!
a videókártyára dobjak rá ötezret amit 2 hete vettem húszért ?
inkább szerzek hétfőre 15 ezret, és még vasárnap este írok ok?
adj már valami privát elérhetőséget !
egy régebbi fajta config: asrock 775i65g alaplap, ati radeon x1950pro videókártya AGP-s , pentium 531 prescott 3.0ghz proci ( gyári hűtővel 3,6ghz-re pattintottam) . nos ez a konfig vitte a GTA4-et, 2 giga memóval a lapot +procit+kártyát odaadnám a gitárért egy jó kis netezős gépet össze tudsz rakni ha van egy vinyód meg egy házad ( memóriát nem adom a 2gb-t csak 512-őt )
Külön is eladóak a cuccok, de úgy kicsit drágább, bár így sem hiszem, hogy túl lennének árazva, ennyiért bóvlit se nagyon kapsz.
Cuccok
2004-es yamaha fz-6-ra mi pénz volna a két kar?
inkább szerzek hétfőre 15 ezret, és még vasárnap este írok ok?
adj már valami privát elérhetőséget !
esetleg egy HD5750 1GB gddr5 ös videókártya his iceq hűtéssel? azon még gondolkozom..