Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jön valaki döntögetni? sasa?
Teeeeeeeee!
Na nézzenek oda hogy felvág a kisgyerek mert van egy csaja de tudod miért van neked ez a csaj? mert kell valami üres lik helyben lusta lettél volna autókázni
Ne magadból indulj ki....
Nah hollesz a party kétünnepközt Langyik?
Szia Csibe Megyek én....minden nap lenyelezem a gépet...lassan már a nyári rekordjaimat is meg döntöm (Sietek..nehogy rá fagyjak)
Volt egy kis páraréteg majdnem egész nap. Most a pára felszállt, kitisztult és reggelre meg fog keménykedni.

viccet félre téve k*rva hideg van. Voltam ma Zegen, mire odaértem hófehér lett az autó a sótól... visszafelé lemostam a Khely-kertvárosi kúton, mire beértem Khelyre, ráfagyott
Három centi, de most megint esik!
Hóhelyzet milyen felétek?
Jó reggelt!

Kint már voltam Én is, adtam enni a kutyulinak meg a fagyott vizét kicseréltem folyékonyra de rögtön visszamenekültem a lakásba. Elég lesz az is a hidegből amikor nemsokára motorra pattanok, meglepően jól indul az öreg simson, második rúgásra már berreg is. Csak a szívatót ne kellene használni annyit- fogy a benzin. Bár a robogóhoz képest ez szinte nem is fogyaszt, múlt hónapban tankoltam tele de még nem kellett tartalékra tekerni a csapot.
Én már voltam kint! 3cm hideg van!
Jó reggelt!

Pogi ne tépd a hajad. Menj motorozni most nincs jég az úton de olyan hideg van hogy ...
December 18 Roadstone és Blues Company Pér, Kultúr, 19h00 A rendezvényre különbusz indul a vidéki buszpu-ról, melynek oda-vissza költsége 600 huf!
Húztam msn-re!
Szép jó estét Bandita ha vagy jelentkezz
Bocsánat , hölgyem mondta a sündisznó, és lemászott a gyökérkeféről .
nem tudtam, hogy ilyen irányú vágyaid voltak/vannak
Más nickével kellett írnom hogy puszit küldj végre?
Affene... rájöttél
Mrs. Pray most tényleg?
ne az én nevemen vandálkodj héló
Reggel? Mindjárt dél. Meló volt most meg egyedül rohadok a lakásban mert kint meg hideg van, kimenni meg nincs kedvem.