bammeg! tökös Csibe vagy, mert nyélgázon mész azzal a behemót dízel csőgörénnyel 2 szál vason, emberéletekkel a hátad mögött...aztán némi kis tv-s ijesztegetéstől meg napos Csibe leszel?! ejj
Van ismerősöm Bocföldén......majd meg keressük azt a benkő gyereket és ............még hogy kirámolja a "fijam"céges járgányát...azt a büdös banyáját neki
az volt a baj dühömben a körzetes előtt mondtam, ha megcsípem szétmorzsolom a koponyáját. ez a krampusz meg egy buzgómócsing, a saját falubelijeit léptem nyomon megvágja minden szarért.
ha meghajtogattuk volna a gyereket, ez tuti elintézte volna, hogy önbíráskodtam.
nagyrészt pont céges cuccokat: cégesteló, céges autó papírjai + tankolókártya, meg a saját irataim.
ez bocföldén volt, immár 6 éve. a körzetes megcsípte, de szabályellenesen hallgatta ki, így szart sem ért a vallomás....meg még hozzátette, hogy szegény család sarja.
tehát már akkor a levegőben volt a megélhetési bűnözés?!
na hazafelé kirámolom a sarkon az ábécét, de csak a szimfóniát, meg a hajós rumot kobzom el.
ha meghajtogattuk volna a gyereket, ez tuti elintézte volna, hogy önbíráskodtam.
ez bocföldén volt, immár 6 éve. a körzetes megcsípte, de szabályellenesen hallgatta ki, így szart sem ért a vallomás....meg még hozzátette, hogy szegény család sarja.
tehát már akkor a levegőben volt a megélhetési bűnözés?!
na hazafelé kirámolom a sarkon az ábécét, de csak a szimfóniát, meg a hajós rumot kobzom el.