Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem vagyok rasszista! white power! jaj...
bocsiii .....a nagy örömtől már félre is olvastam mégis csak apa lettem még egyszer elnézést
Az más tészta akkor Én vagyok az Úr. Nincs ellenfél, bár volt már olyan hogy leintettek egy vonatot és inzultálták a mozdonyvezetőt.
Te Papus! A Benkő Seregélyesen lakik, meg jobb ha nem piszkálod, mert egy jó 10essel nehezebb nálam, de nem a fókazsírtól az oldalán.
hát nem tudom hogy ki lehet az az emberke :(
Nem is szabad a kijelölt parkolóban meg állni
nem baj de ha kirabolna valaki vagy olyat tenne amit sok ember tesz simán adnék neki ha boxos ha fehér egyaránt
bammeg! tökös Csibe vagy, mert nyélgázon mész azzal a behemót dízel csőgörénnyel 2 szál vason, emberéletekkel a hátad mögött...aztán némi kis tv-s ijesztegetéstől meg napos Csibe leszel?! ejj
a Benkőt nem kell bántani az a Lackó haverja Pogi ur elolvastad félre
Jol van Ha jó leszel talán hoz valamit a jézuska
másnap meg nagybetűs vezércikk lenne minden újságban,hogy"rasszista halálbrigád Zala megyében"...
szólj ha meg kell hajtogatni te motorozgatsz ismerősöm meg dolgozik
Van ismerősöm Bocföldén......majd meg keressük azt a benkő gyereket és ............még hogy kirámolja a "fijam"céges járgányát...azt a büdös banyáját neki
Ezt a kifejezést hogy emberség szerintem nem ismerik.
az volt a baj dühömben a körzetes előtt mondtam, ha megcsípem szétmorzsolom a koponyáját. ez a krampusz meg egy buzgómócsing, a saját falubelijeit léptem nyomon megvágja minden szarért.
ha meghajtogattuk volna a gyereket, ez tuti elintézte volna, hogy önbíráskodtam.
nem baj az ha sokan vannak csak annyi emberség legyen bennük hogy egyesével jöjjenek
igy van egy jó darab földkábel álarcosan és többet az utcára sem merne kijönni csíkosra verném a hátát és darabokra a 2 kezét
akkor karácsonykor ott fogok ülni a fa alatt!
a Benkő Peti...sűrűn nem láthatod mert folyton vidéken van. magas, kopasz, egy piros citroen furgonnal.
meg tudom érteni Csibét, mert soha nem lehet tudni kikkel vagy egy parkoló pihenőben vagy egy pihenő parkolóban?
Csatlakozom kollega ur........kenjük el azt a skacot
Te Csibe.....nem mondod hogy igy félsz az ilyen vidik megnézése után?
és megtudtad a nevét mert ha igen akkor el kellett volna kenni a gyereket egyik este
No nem azért mintha rosszul esett volna amit irtál.... Jól esett ,mit is tagadjam No akkor mától a neved KisPogi
nagyrészt pont céges cuccokat: cégesteló, céges autó papírjai + tankolókártya, meg a saját irataim.
ez bocföldén volt, immár 6 éve. a körzetes megcsípte, de szabályellenesen hallgatta ki, így szart sem ért a vallomás....meg még hozzátette, hogy szegény család sarja.
tehát már akkor a levegőben volt a megélhetési bűnözés?!
na hazafelé kirámolom a sarkon az ábécét, de csak a szimfóniát, meg a hajós rumot kobzom el.