szia ! halottam milyen rendes vagy és segítőkész a többi zalai motorossal szemben ! mindenkitől elnézést kérek , ha idáig megsértettem, de aki ismer tudja milyen vagyok. Ebben a forúmban találkoztak páran néhányszor velem és semmi rossz véleményük nincs rolam.
Jáááááj wazze bakker ezt nem hiszed el.....
Amikor meg lett a cam......itt probáltam ki hogy mit birok kihozni az nsr-ből és camozom. Elindultam pölöske felől és menetközben bekapcsoltam a camot,egyet villant pirosan én meg góóó.Haza érve rádugtam a gépre....na volt is meglepetés......nem kapcsolt be a cam
De ebből a szögböl még ugy sem láttam azt az utat...ment az 5-ös
oszt tekerni...
Tennap nem nyargaltál a balatoni úti shell-nél oda vissza úgy 5körü'?
Mit szólsz a hétfői túrához? Sátrazás is lenne bár a Tomi fél hogy elromlik az idő.
Amikor meg lett a cam......itt probáltam ki hogy mit birok kihozni az nsr-ből és camozom. Elindultam pölöske felől és menetközben bekapcsoltam a camot,egyet villant pirosan én meg góóó.Haza érve rádugtam a gépre....na volt is meglepetés......nem kapcsolt be a cam
De ebből a szögböl még ugy sem láttam azt az utat...ment az 5-ös
/ amúgy dobtam fel egy rövid vidit én is
tegnap nekem is fent volt a cam....az egész balcsit körbe motoroztuk,de itthon jutott eszembe hogy be sem kapcsoltam
De tetszik nagyon / csak egy gondom, hogy előtte este/éjszaka esküvőn leszek, és nem tudom hogy fog sikerülni