Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Video Studio 11
Jó kérdés. Elhaladó forgalom mérésén még nem gondolkodtam
engedj belőle, vagy füstöld kockásra
Bahher új guminak olyan szűka futófelülete hogy alig bírok vele egykerózni. Egyesben végigrug, 2ben kuplunggalis. Pedig tesztelnem kéne a szimeringeket hogy ereszt-e. Marad a stoppie
Okéjó! Küldöm holnap!
jóéjt Pogibácsi... mikor jössz meglesni az FZR-t?
Laurece Fishburne meg 'busával
Pedig a 12es egy komoly gép... Kid Rock is azzal jár...
Ó....én nem szeressem a citromosat.......a jó házi sör annál finomabb nincs is.
Na most meg tépek aludni, huzos napom volt.
jó éjt
Ha lett volna nálam sör megittam volna mérgemben!
Szia!Mai nap
Kifogyott a benzinem-gyalog feltölt-utánna 50 m leállt.A vákumos benzincsap-ami nem is volt jó mert sose zárt le,most lezárt és ki se nyitott.10 perc tökörészés után eleredt a benzin-na indulás!
Nem indul-pipa le gyertya ki,csere párszor mire rájöttem hogy a pipa besz..t.Uj pipa fel - a motor indult ok! de a fordulatmérőm besz...t.Nem baj motorozni tudtam hazáig.Dióhéjban..
Max ha valami olyan van egy sör de az is citromos
Azért ha buli van csak csak le csúszik egy jó sör? mert nálam le ám
Hála isten inni meg nem iszok káros szenvedélyektől mentes
Nem baj....azért még nem veszik el a jogsit
Kv-függő leszek
Jó lesz az a fordulat.Olyan faksuis az uj korongod,öröm lesz vele dolgozni. Csak a közepén a lukat kell meg tágítani. Jól van ,gyere Amire ide érsz főzök neked egy jó kv-t
Köszi az infót!

@Imi
Hát köszönöm kérdésedet, fehérváron tengetem napjaimat még mindíg, a motor meg keszthelyen még mindíg...
Amugy minden ok de egyelőre nem lesz motoros lagzi sem semmilyen ...egyelőre
Apropo nálatok mikor lesz?
nem ismer valaki nagykanizsai 30-35 körüli srácot egy sárga Buell xb9-el?
http://www.youtube.com/watch?v...

Blade a mostani talikon ilyen lesz bejön mi
hayabusás is kapott már ki párszor 1000 es géptöl pedig tudot is motorozni mind a 2
Adobe Premiere Pro CS3-CS5 (azóta is várom a felvételeket, de ha szenvedni akarsz, akkor hajrá )
Láttam zegen a mol kúton 1x egy zx12r-t... hát a tulaj nem tűnt vérbeli vagány mocisnak...lehet ez az oka az alúlmaradásnak.Azért itt már a motoros számít nem annyira a motor. Mind 3mp alatt gyorsul kb.
hát mit aggódjak belőlünk élnek nem akkor meg csukja csak szépen be a szemét