Bahher új guminak olyan szűka futófelülete hogy alig bírok vele egykerózni. Egyesben végigrug, 2ben kuplunggalis. Pedig tesztelnem kéne a szimeringeket hogy ereszt-e. Marad a stoppie
Szia!Mai nap
Kifogyott a benzinem-gyalog feltölt-utánna 50 m leállt.A vákumos benzincsap-ami nem is volt jó mert sose zárt le,most lezárt és ki se nyitott.10 perc tökörészés után eleredt a benzin-na indulás!
Nem indul-pipa le gyertya ki,csere párszor mire rájöttem hogy a pipa besz..t.Uj pipa fel - a motor indult ok! de a fordulatmérőm besz...t.Nem baj motorozni tudtam hazáig.Dióhéjban..
Jó lesz az a fordulat.Olyan faksuis az uj korongod,öröm lesz vele dolgozni. Csak a közepén a lukat kell meg tágítani. Jól van ,gyere Amire ide érsz főzök neked egy jó kv-t
@Imi
Hát köszönöm kérdésedet, fehérváron tengetem napjaimat még mindíg, a motor meg keszthelyen még mindíg...
Amugy minden ok de egyelőre nem lesz motoros lagzi sem semmilyen ...egyelőre
Apropo nálatok mikor lesz?
Láttam zegen a mol kúton 1x egy zx12r-t... hát a tulaj nem tűnt vérbeli vagány mocisnak...lehet ez az oka az alúlmaradásnak.Azért itt már a motoros számít nem annyira a motor. Mind 3mp alatt gyorsul kb.
Na most meg tépek aludni, huzos napom volt.
jó éjt
Kifogyott a benzinem-gyalog feltölt-utánna 50 m leállt.A vákumos benzincsap-ami nem is volt jó mert sose zárt le,most lezárt és ki se nyitott.10 perc tökörészés után eleredt a benzin-na indulás!
Nem indul-pipa le gyertya ki,csere párszor mire rájöttem hogy a pipa besz..t.Uj pipa fel - a motor indult ok! de a fordulatmérőm besz...t.Nem baj motorozni tudtam hazáig.Dióhéjban..
@Imi
Hát köszönöm kérdésedet, fehérváron tengetem napjaimat még mindíg, a motor meg keszthelyen még mindíg...
Amugy minden ok de egyelőre nem lesz motoros lagzi sem semmilyen ...egyelőre
Apropo nálatok mikor lesz?
Blade a mostani talikon ilyen lesz bejön mi