Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia!
Az enyémre azt hitték ,hogy vágott,pedig nem az.Mondtam nekik,hogy nem vágott ez,....erre "ja jóvan"
Legyen meg a mélység ,meg nem legyen nagyon feltnően gyűrödött és nem is veszik észre!
Amúgy mi a helyzet Veled? Merre jársz?Nősülés,mocislagzi?
Lazavagy
engem azért érdekel...
Nekem mikor oda kerül a sor hogy vigyem műszakira akkor úgy viszem ahogy van én nem cserélgetek rajta semmit se gumi se más se kipuff ha nem megy át leszarom többet legalább nem lesz rajta műszaki járok anélkül ha 1.5 évet mentem jogsi nélkül akkor a műszaki sem fog érdekelni
Helo balázsnak mind a 2 Slick volt de basztak rá és ment át zegen már nyitott dobban lévő kawa is csak mondták hogy ne indítsa be
Pogi mester pénteken du elmegyek a korongért az állványt már megcsináltam megvan a 2 új csapágy is olyan fasza lesz hogy csak na kb 2800 at forog
Helló Srácok!

Lassan itt lesz az idő h vihetem zegre vizsgáztatni a vasat...
mi van akkor ha vágott slickben tündököl a vizsgán a kicsike?
Van valakinek ez ügyben tapasztalata?
A kezemben egy polír korong........és olyan fasza a közepén a luk ........pont az én gépemnek a tengely vastagsága
Mondjatok lécci egy normális videószerkesztő progit mert ez a sonyvegas egy fos, vagy bekressel, vagy kibaszottul késleltetve mutatja a prewievbe a dolgokat és nemtok normálisan szerkeszteni
hajtogatni kell a rendszámot nincs mese én ha nem hajtottam volna fel akkor 150 el mérnek meg Révfülöpön az nem lett volna jó
anyagárban még oké
Full-gasnál voltam, anyagárban megcsinálták. Meg kaptam egy szelepet a hátsó gummába is, mert eppicit el volt öregedve...
Lehet hogy én is kapok majd csekket. Odafelé picit sietnem kellett
kinek van a környéken ezüst ZX12-je?
Tegnap felüljárón meggyaláztamkicsit Pedig 2esben indultam
bal oldalon a Lakáék vére van már a rongyon?
// na még jó, hogy nem vittem oda annak idején az FZR-t... Hülye Hondások!
mive van egy szervíz te csináltad vagy szervíz?
Blue... nem dohányzol, nem iszol... ugye azért még nőzöl?

'busán meglett a hajmincezjes szerviz 36e-ig nincs megállás
Áron igazad van
Léézerblokkolóó? Gondolom nem motorra akarod rakni. Mivan ha a lézer az elhaladó forgalmat méri?

Legolcsóbb megoldás, rakd a rendszámot a polcra oszt kész. Azt számolgatom, h akivonatom a mocit 70ezret spórolok, szal ha évente rendszám nélkül 3szor megbaszhatnak, akkoris jobban jövök ki
Ejha Lakamoto egyre többen panaszkodnak Andris lesz az uj szereló úgy érzem
Szasztok !
Nos! Most már bátran fikázhatom a LAKAMOTOT!
Beillesztek ide egy képet a karbisorról,ami a motoromban van és amit ELVILEG a LAKAMOTO digitálisan beállított és állítólag olyan szar a karbim,hogy cseréljem le azonnal és különbenis adjam el a mocit,mert minden kuka!
A képen az látszik milyen
2pontosan " állították be a sort.Inkább ugye az látszik,hogy a semmiért fizettem!Az alapjáratom 2000 volt mikor elhoztam és 1 óra alatt állt be arra is.Erre mondták,hogy kuka a karbi,nem lehet állítani.
Hát Andris(nc23) barátomnak mégis sikerült,csupán egy csavarhúzó kellett és már nem is kuka a karbi és úgy esik a fordulat,mintha júzná vki
Sokan dícsérték a szervízt Tapolcán,hát én a semmire vártam 5hetet és szarabb lett,mint előtte!
benne van amit 35-ért nyomnak itt a fórumon.
két fej van rajta

Ez az:
Laser Interceptor Li

2 fejjel, 1 slim és 1 normál, a slim a közeli mérésekre is patika, az menne hátra.

Itt egy fasza teszt, nem hazudik, ismerem a srácot, nagyon korrekt és profi.
Lézerblokkoló tesztek

Zöld/JTG, JTT (Jam To Gun, Jam To Time) - tökéletes blokkolás (blokkolás a lézerig, blokkolás az időkorlát lejártáig). Ha egyáltalán meg lehet állapítani a védett autó sebességét, ez csak 15m-nél közelebb következett b

Sárga/távolság méterben: meg lehetett állapítani a védett autó sebességét, de csak ha 150m-nél közelebb ért a lézerhez.

Narancssárga/távolság méterben: a lézerhez közeledve 150-300m között lehetett megállapítani a védett autó sebességét.

Piros: 300m-nél messzebbről is meg lehetett állapítani az autó sebességét.

No Jam: a blokkoló nem ismeri a lézert, csak jelez

Lila: a blokkoló nem ismeri a lézert, nem is jelez
Most már vissza vettem, csak lájtosan nyomom.
jó ötlet az biztos
ja legyen a rendszám hajtogathatós és ha úgy van én meg nem állok