Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sd kártya hely van a laptopomon de nekem is H meghajtónak jelzi ki
Megoldjuk kolléga úr
Amugy ha Te rádugod a gépre a camot ,neked minek veszi a gép?Az enyém lemezmeghajtónak....
nagy körzőt kell csinálni és szép ívre lehet rajzolni
Majd leveszem ami most fent van...arra rárakom és ugy össze jelölöm.Az alsó széle és az oldalai olyanok lesznek mint a mostani,de a tetejét ívesre csinálom Valahogy olyan lesz a teteje mint a Te gépeden lévő plexinek.
de lesz a plexivel méricskélni való hogy tökös legyen
Rendben kistesó Nagyon fasza srác vagy.
Nem felejtettem el a gyomirtót sem valamelyik du átszaladok de ótóval
Naggyon fasza Nem jársz erre felé? bedobhatnád a gyom irtóval együtt Hm?
Szia kék nem jött össze a hitel,azt mondták probáljuk meg 2 hónap mulva. Talán akkor lesz moci.De köszi
Szia Csibe Természetesen menni fog....hozd csak
Bocs Tomi el is felejtettem ha ma átmegyek az úgy neked jó?
Laci nem válaszoltál! Mikor jössz a holmodért? Amit a Pray hagyott nálam...
rendben köszi
Akkor oks. Amint érkezik a többi, cserélem. 1-2 nap.
Tibinél az a baj hogy ha van a kamerában kártya ha nincs akkor sem tudja a power gombbal kikapcsolni és a kis lencse is lötyög mikor kibontotta rögtön szólt is
Jaaaaaaaaaa. On-Board-ba nézz be írtak hasonló gondokat mint a Tibinél, karit FAT-ba kell pakolni valszeg az a baj.
poginak kellett a plexi ez megy a nsr -re meg lehet hajtani és könnyen lehet vágni
mit csinálsz ezzel?
Megjött a plexi 50x50 es egyenesen Dunakesziből
Pray:
Mi a szitu ezzel a commander VS. E85-el?
Erősen gondolkodom rajta.
Nem fogod elhinni ,de néztem ma már,és ismerős volt képről
Nem tudtam honnan.
Miért adod el?
Pogi vettél már motort?
Nem tudom milyet szeretnél,de egy ismerősöm árulja a gépét nézd meg,itt a link:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/bmw/bmw_f650-3826803
Pogi mester.
Van egy régi petróleum lámpám, annak a fém alkatrészeit ki tudod polírozni? Nem túl sok alkatrészből áll, ez a cilinderes verzió. Igazából a fényvisszaverőjét és az azt tartó szerkezetét kellene kicsit kifényezni majd. Ha végre eltudok menni felétek, elvinném ezt is a simson tanksapkával együtt. Ilyenről lenne szó, persze az enyém kissé rozsdásabb.
Jó reggelt!
Most ébredtem nemrég, bírnék még aludni, holnap megint hajnalban megyek, tisztára éjszakai bagoly lettem.
Hát csak állandóan a meló meg a meló, ha nem a cégnél akkor otthon. Már elmehetnék festőnek annyit festegetek, mindig talál a nejem újabb festeni valót. Vegyél sima plexit aztán azt lehet hajtogatni amilyenre akarod, ahogy a Laci írta. Persze ha csak nem túl bonyolult a formája. Tegnap az esőben melóba menet ismét kellemes tapasztalatot szereztem a gumikkal kapcsolatban még hidegen is nagyon jól tapadnak.