Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van esély,hogy megyünk ma is. De hosszabb nem lesz..majd 13 órakor megmondom,ha érdekel.
Nagy megtiszteltetés volt Nekünk olyan Nagymenővel menni ,mint szerény személyed! Köszönjünk Neked Mr. Superbike
Cső! Láttalak tegnap Téged meg a Hlacit vonyarcon! Szép hangja van a kawának Piros corsából a barom,aki integetett..
Igen.....a hús boltba zavart be a nyanya...de miért nem kiabáltál le a mociról...ittunk volna egy sert
Pogi láttalak szombaton a Reininghaus parkolójából mentél ki,én meg akkor kanyarodtam be.
De szép idő van
Ma délután ki merre?
Én is voltam a Yoshiékkal meg az Áronnal! 14-15h között! nekem tetszett jópofa volt ,mindenki jól érezte magát... Az Áron videózott majd fel is kerül.
Nem....a Maiden lesz az elő zenekarom
A faszom se gondolta volna hogy ilyen jól szól ez a szar gitár ezekkel a húrokkal.Sokat én sem játszom....csak reggelente full hangerőn nyomom a szomszédoknak.....csak a mihez tartás végett
Szeva Pogger! Én meg nem üzemeltem a szerkót hetek óta...
akkor fellépsz szigeten a Maiden előtt?
Hu-hú.....akkor most nem is kivánod a páleszt? Mi egy picikét gurulunk a nyanyával......meg nézem hogyan motorozik
Részemről pihenem ki a 35 éves érettségitalinkat
Gyomorilag
Aztán vmikor Csibénéi a Szörnyet be kell inditani egy kis fünyirásra-van egykét focipálya már
Szeva Tesa Vettem fasza Fender húrokat a gittyóra
Köszi Mi lesz holnap? Családi progi vagy gurultok egyet a Csibe madárkával?
Majd a barátomnál megnézem holnap hogy mi van.
Ezek kitelepülnek már mindenhova...
Köröshegy--sok napsütés
sok motor

és sok sok--------rendőr
az a majd' 20 centis majrécsík, hogy még a kréta sem kopott le róla?
Szia! Az jó lenne ha tudnál szerezni. Kaptam egy babszit és a mai nap azt javítgattam és festegettem. Jó lesz a nyanyának .....majd furikázni
Láthatóan örül neki a Sanyi, és az egész egy pár fokos eltérésért a rsztáblán... ej, ej, maj legközelebb szögmérővel állítsd be!
de ugye nem flexel készült
mehet a rendszám
na mivan Prély, ilyen nagy az a videó, vagy lassú a neted?
Szia!Körülnézek
Ezt ma fényképeztem egy Kawas...