Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg kell kérdezem hogy áll a dolog és ha nem csinált vele semmit akkor feltétlen elviszem
Szintén
Ja....majd el felejtettem! Az asszony azt mondta hogy ha kell,meg varja azt a bör cuccot! Ha jösz hozd el és meg csinálja
örülök hogy tudok valamit segíteni
Nagggyon fasza gyerek vagy köszi
reggel meglátni milyen az idő ha esik reggel akkor elmarad mert nem lesz száraz délre az út
megnézem neked ezt a pasztát és ha van szerzek de nekem is volt 2 a másikat meg keresem hol na és odaadom
sajna nincs
Szia spec én nem mert polírozok. nincs valami csupasz pöcsű ismerösöd aki nsr-t venne?
Sziasztok
holnap Rohoncra mentek?
Lehet szerezni olyan pasztát? Nekem csak ez a "baba"rózsa szinű van
Amúgy ma levettem a követ a gépről és ugy toltam neki a polírnak a cuccot, nagyon fasza! bírja a gép!
paszta nekem olyan mint egy kicsi koporsó úgy néz ki és sötét szürke de szedi az alut rendesen puha korongom az van igaz kopott kicsit de még bírja
Majd rendelek,kérsz Te is a puhából?
Az a fasz anyag beszerző nem mondta meg hogy honnan rendeli.Majd rá verek kettőt a szájára és akkor kiböki
Milyen pasztád van?
azt megmondom végül is 2 köszörű lehet variálni de ha igy 2 fázisban lenne csinálva tényleg nagyon tükör lenne
Na ennek örülök Azt észre vettem hogy nagyon hamar kopik. Lehet hogy még rendelnem kell nagy korongot,de a puhából. És akkor lenne nagyon fasza a cucc ha előbb a durva és utána át menni rajta a puhával
igen szépen viszi szép sima és fényes ha adom neki a pasztát akkor viszi már csak az apró részeket kell még 1x átjárni hamar kopik a korong de jó a minőség amit csinál
Szia Tesó Mivel? A pici korongot használtad?
szia políroztam ám ma honda lábtartót
Ooooh fákin sitt Jere utánnunk bárder! Odaérsz még!

Riding! Elintéztem a jóidőt nefélj! Csak gyertek!
OK. Good Night! Mentem!
nem én érdeklődöm utána hanem csak megkértek rá ha döntésre jut szólok
Kell?
köszönöm köszönöm
nincs raktáron jelenleg, így az ár lehet eltérő 1-2 ezer forinttal
180\55R17
Race Attack 33.500
Race Attack Soft Plus 33.500
Race Attack Comp. Soft 37.800
Race Attack Medium 37.800