Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Használom is csak hozzák a polírozni valót! Még meg sem kérdeztem......mennyivel tartozom a pasztáért?
Várható volt, hogy előbb-utóbb ez lesz, én is szerettem oda járni, de már egyre ritkábban, de a műltkor is mindenhol betartva a 80 at( kanyarban is szigorúan:D:D) talán 2-szer mentem végég, és visszafelé megállított a mekemókája, és kérdőre volt, hogy miért? mondom mi van? erre: oda-vissza, oda-vissza, miért? de nem szóltam, mert hátha belémköt még jobban... aztán elengedett.
Keresni kell másik szakaszt, amit még nem buzerálnak.
csak egy 20 eurós bünti volt semmi más de köcsögök mert 3 motoros rendőr volt és 2 autós +telelített mérő doboz minden ami kell
Hallom rohoncoltatok egyet, de ahogy hallottam du, volt egy kis affér a szervekkel?
örülök neki hogy jó használd csak jó sokat
Hali!
Jó volt a mai motorozás vagy baszatás ugye Áron te kis pillanatmegállítós! :)))
Most ment először egyedűl motorral....elég szar az ut.....intek neki hogy lassan,de csak vigyorog meg tépi szegény babszinak
A paszta valóban nagyon jó,kegyetlenűl viszi még az acél késpengét is!
még a végén ő is nagy motoros lesz
De ugye nem vertétek meg?
Haza hoztuk a babettát ki kell pucolni a tankot meg a karbit,de megy szépen. Az asszony ugy ment vele hogy öröm volt nézni,alig akart leszállni róla
igen minden rendben hála isten Rendőr volt de megoldottuk
Nagyon király! Minden rendbe volt?
Áron szavaival élve a Baszatás képei
jahm... meglássuk

A Gyula a fiatal srác aki voltvelünk ezelött rohoncnál. Gyertek majd!
Erről beszéltünk mútkor!
Nem tom ki ő de majd ... Vigyázzatok ám!
Aszonta egy szombathelyi srác hogy rohoncnál 2 telepített trafi van szal okosan baszassunk!
Lassan én is lemászok garázsba
30/747-hetvenhét-hetvenkettő-n vagyok elérhető
A gixxeres gyula aszonta őis későbbakar jönni. Itt a száma dumcsizzatok össze: harminc, ötharmincegy-ötvennégy ötven kilenc.
Nyugtával dicsérd a napot!
De mijenjó meteorológusvok már nem?
így igaz!
megbeszéltük
oké akkor kb 1 mol