Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Új Álmom van:
máris olvasom
ment mail.
Mond mit kell ki polírozni...és akkor meg tudom mondani hogy menni fog-e vagy sem.
Pogi! Polirozassal milyen szinten foglalkozol?
na kérem.....a fű levágva,de most mit is csináljak?
HOZZÁTOK AZT KURVA POLÍROZNI VALÓT ! ! !
na megyek....letologatom az udvarban a füvet...
Elhiszem elég sokan vagyunk így
Én is mennék hidd el.....................
én meg mennék valahova külföldre melózni és akkor nem kellene motorozni nem lenne értelme de 10 éven belül lenne egy saját házam
hozd el hozzám......én minden nap azzal mennék melózni
én is gondolkodom nagyon hogy valamilyen úton módon lerendezem a hitelt róla és akkor csere vagy eladom de ha ilyen szar marad a helyzet pl időjárás és meló stb akkor nagyon szépen be is fejezem a motoros dolgokat faszom keres arra hogy havi 2 alkalomra elővegyem
Ne is mond... Még az lesz a vége!
Tomi lehet jobban jársz ha eladod a motort
Megkaptad a linket a fájlról?

nemakarsz adni kedvezőkamatoású hitelt Poginak?
Meg nézem én akár a 7végén is....de a bank nem adott ketyit,anélkül meg hogy vegyem meg?
Alap szitu!:)

Többieknek megy a vidi!
Helyes! A szombat megint bajos lesz a részemről ,az asszony programot szervezett: Zalabérbe szülinapozunk! de ha időbe végzek akkor megyek utánnatok... haver irt ausztriából ,hogy megjött a Mongoose CC bringája és jövőhét csütörtökön jön haza ,úgyhogy készüljek mert megyünk! Mondom csak az a gond hogy teló szervízbe én meg lesérülve. Bár addigra már rendbe kell hogy jöjjek! Jössz te is?
Jól megy neki az unatkozás
Unatkozik biztos
Okéfőnök! Vigyázok! De csak hátul cseréltemám gumát:D Tegnap stoppizgattam hegyről lenek... de biciklivel még jobbanmegy
azzal is csak óvatosan nekem is tök hegyes profilú a gumim és stopinál néha el szokott csúszi! Megyek 50-60nal rámarkolok az elejére és nem felemeli a hátulját hanem csikorogva elcsúszik az eleje!
Jobban megy esőben mint sokan napsütésben