Ilyen deszkás fazonú sport cipőt akarok venni. A Dísztér mellett van egy kis sikátor ott van bent a Lowrider... Már hosszú évek óta oda járok cipőt venni!
Pray akkor én igyekszem fel szerintem már 12:00 körül fent leszek ,megveszem a cipőt aztán ha lehet akkor letenném nálatok amíg baszatunk... Olyan 11:45 felé indulok Hévízről jön velem valaki?
Persze, teljesen kész lett csak még a két hasidomot kel felrakni meg pár matricát felragasztani. Ennyi kihagyás után öröm volt vele menni. Nem akarom leszólni a simsont de ahhoz képest ez egy limuzin.
Mindenki Achtung!
Nah Legyen az, Hogy Szombat 12:45kor Tali Zegen a Shel kútnál (MediaMarkt melletti Shel) Szombat délelött nézzétek azért a fórumot mert ha gané idő lesz akkor elnapoljuk.
Üdv Jocee!
Ma végre járóképes állapotba került a robogóm, hát mit mondjak, a gumik a régiekhez képest ég és föld! A hosszanti úthibákon is gyönyörűen betapadnak, nem kóválygok mint eddig, könnyebben lehet kanyarodni velük, egyszóval eddig nagyon beváltak.
Persze, teljesen kész lett csak még a két hasidomot kel felrakni meg pár matricát felragasztani. Ennyi kihagyás után öröm volt vele menni. Nem akarom leszólni a simsont de ahhoz képest ez egy limuzin.
Mindenki Achtung!
Nah Legyen az, Hogy Szombat 12:45kor Tali Zegen a Shel kútnál (MediaMarkt melletti Shel) Szombat délelött nézzétek azért a fórumot mert ha gané idő lesz akkor elnapoljuk.
Praypapa
Photonic
Hondalaci
Szücsi (sv1000) Autószerelő srác
Korczy VTR
Kupótibi
Tóthtomi
Gyula
GáspárNorbi
Ridingsoul 50.1298%
és még Sanyi is
Akkor most kész a robogó?Teljesen?
-Jól van...akkor majd ütközünk valamikor
(1 óra mulva itt vagyok,be kell mennem a Tescó-ba)
Ma végre járóképes állapotba került a robogóm, hát mit mondjak, a gumik a régiekhez képest ég és föld! A hosszanti úthibákon is gyönyörűen betapadnak, nem kóválygok mint eddig, könnyebben lehet kanyarodni velük, egyszóval eddig nagyon beváltak.