Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen deszkás fazonú sport cipőt akarok venni. A Dísztér mellett van egy kis sikátor ott van bent a Lowrider... Már hosszú évek óta oda járok cipőt venni!
Milyen cipőt? Én hetek óta cipőre vadászok, de már fél Zeget bejártam és nincs
Pray akkor én igyekszem fel szerintem már 12:00 körül fent leszek ,megveszem a cipőt aztán ha lehet akkor letenném nálatok amíg baszatunk... Olyan 11:45 felé indulok Hévízről jön velem valaki?
Bukó? Milyen? Mennyi?
Örülök, használd egészséggel, és ajánlj mindenhol!

Persze, teljesen kész lett csak még a két hasidomot kel felrakni meg pár matricát felragasztani. Ennyi kihagyás után öröm volt vele menni. Nem akarom leszólni a simsont de ahhoz képest ez egy limuzin.
visszaérünk:) Pláne mer Photonicnak is sötét van szóval menekül az esteelöl:D
elég a fekete plexi, visszaérünk szürkület előtt vagy vigyek azért simát is?
Gyüjjél. Odafele lájtosan tljuk, ottviszont baszatunk!

Mindenki Achtung!
Nah Legyen az, Hogy Szombat 12:45kor Tali Zegen a Shel kútnál (MediaMarkt melletti Shel) Szombat délelött nézzétek azért a fórumot mert ha gané idő lesz akkor elnapoljuk.
Pray
Praypapa
Photonic
Hondalaci
Szücsi (sv1000) Autószerelő srác
Korczy VTR
Kupótibi
Tóthtomi
Gyula
GáspárNorbi
Ridingsoul 50.1298%
és még Sanyi is
Hát igen...megérdemli,reggel ágyba kapom a kv-t és neki is jól esik ha kész a kaja amire haza ér
Akkor most kész a robogó?Teljesen?
Mert megérdemli. Most már nem is kérdés mert végre roboghatok.
Nem az azért nem vagyok...csak dolgozik a nyanya és amire hazaér össze dobok valami vacsit neki.
-Jól van...akkor majd ütközünk valamikor
Mi vagy Te? Láng Vince? Szombaton is meló, Vasárnap meg sajnos családi program van.
Szombat?Vasárnap? Na mert én kurvára rá érek,és ha van kedvetek mehetnénk egy kis kört.
(1 óra mulva itt vagyok,be kell mennem a Tescó-ba)
Akra dob eladó 2008 1000RR re
Ha nagy száguldozás lesz nyélgáz mindenhol akkor lehet róla szó
Szombaton szintén.
Gyere teis szombatonBaszatni!
Ja, és Szia!
Én terveznék de már tervezett a cég helyettem. Egy szép pesti kanyart.
Szia Csibe! Mit tervezel péntekre?
Üdv Jocee!
Ma végre járóképes állapotba került a robogóm, hát mit mondjak, a gumik a régiekhez képest ég és föld! A hosszanti úthibákon is gyönyörűen betapadnak, nem kóválygok mint eddig, könnyebben lehet kanyarodni velük, egyszóval eddig nagyon beváltak.
még nem kell köszönöm mert nem biztos hogy elviszik a bukót de ha ez megvan akkor szólok minden kép
áááááááá. Mennék szívesen, de utánfutóval leszek, meg progi van szombatra. Mi szerintem Vasárnap vagy hétfőn gurulunk.