Andráshidán az AVIA-n, és a külső AGIPnál. Utobbinál occsóbb. Amúgy teszek egy kísérletet 2 héten belül, commanderrel való átalakításra etanolhoz. Írokmajd fejleményeket
CBR 1000 RR Ohne Katalisator:) Bazz milyet megy alsó-középső tartományokban ááá. Felsőben még nempróbáltam ki de hatalmas változás. A Hangja meg ahhhhh orgazmus:) Lángot nemdobja.. talán a bioetanol miatt?
Kb 2 hét múlva 200paci+ lesz:):)
Nem tudom....de az enyém még nem állt meg ut közben .Pedig megyek vele rendesen...és nagy távolságokat teszek meg vele.
Az idén pl Tisza-tó a Csibe és a Tomiuj társaságában.
Ahhoz csak egy fasza motor kell és mindent tudsz vele csinálni,köszörűlni...polirozni. Már nem is tudom hogy honnan van ez nekem...de hangja az van rendesen
Hát láttam már furcsa dolgokat Ott is csak az volt feltünő hogy egyszer ebbe a sarokba lebeg az öreg....2perc mulva a másikban lebeg
Az elő fordul hogy magas a talajvíz
Azért nem kapkodom el....persze hogy nem veszek 150W-osat,annyit a mosógép motor is tud
De ha sikerül vennem ,akkor el viheted a mostani állványt. Az is 2 oldalas Csak ékszijas meg hajtása van
Zegen melyik kúton van bioetanol?
Zegen hol lehet bioetanolt tankolni?
Milyen átalakítás kell a mocihoz(cbr 1100xx)illetve autóhoz mert állítólag lehet felesben tankolni.
Jövő héten érkezik!
Kb 2 hét múlva 200paci+ lesz:):)
Az meg tuti hogy jó lesz benzinre mert most meg ugy nő a fű....meg érem vágni
Az idén pl Tisza-tó a Csibe és a Tomiuj társaságában.
Akkor már ketten polírozunk........majd felosszuk a területet mint a maffiózók
Az elő fordul hogy magas a talajvíz
De ha sikerül vennem ,akkor el viheted a mostani állványt. Az is 2 oldalas Csak ékszijas meg hajtása van