nekem is az van....még a rordulata az egész jó,de a nagyobb dolgokat amikor neki nyomom azt rendesen észre veszi. Kisebb dolgokra tökéletes,de ami akkora mint pl a pancsi blokk azt már nehezebben viszi. De szép lassan az is megy vele
Amúgy most akarok venni két oldalas köszörű gépet,ha sikerűl akkor oda adom egy jelképes összegért azt amin most dolgozom
eszem faszom meg áll! most jut eszembe .........karmacs......hiszen én dolgoztam ott.........mi fedtük le fekete gránittal egy kan cigó sirját a temetőben
bazzz...én azon kinlodom hogy a 380ast el tudjam cserélni 220asra....erre neked 2 is van.
Jól van,fel irom akkor hogy mi mennyibe kerűl és akkor eldöntöd hogy miből mennyi
nem parancsolok
Ma voltam bent zegen a kollégámnál...és ő mondta hogy van egy bolt andráshidán...ott lehet kapni polír korongot. Holnap el megyek és meg nézem....és fel irom az árakat.
Állványosra kell?Vagy olyan amit fúró gépbe teszel?
Tavaly nyáron 115nél már tiportam a féket,mert utol értem egy buszt és meg előzni nem tudtam.Az idén lett felujitva a blokk...de még nem téptem meg nagyon.
Amúgy most akarok venni két oldalas köszörű gépet,ha sikerűl akkor oda adom egy jelképes összegért azt amin most dolgozom
Jól van,fel irom akkor hogy mi mennyibe kerűl és akkor eldöntöd hogy miből mennyi
Ma voltam bent zegen a kollégámnál...és ő mondta hogy van egy bolt andráshidán...ott lehet kapni polír korongot. Holnap el megyek és meg nézem....és fel irom az árakat.
Állványosra kell?Vagy olyan amit fúró gépbe teszel?
akkor biztos azért nem tudtam nagyon többet menni vele, mert nem húztam össze magam eléggé
na viccet félretéve... előbb még belejövök, utána gyííí
Lackó happy sokadik börzdéj!