Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttam ilyet a 76-oson is
Be kellett mennem Keszthelyre,kocsim szerelőnél,biciklizni nem volt kedvem,buszra meg nem ülök,utálom ha időhöz vagyok kötve
Remélem is hogy változik még idén nem is volt igazi nyári idő most is be kellett fűteni
Na jó azért ez az eső nem a világvége! legalábbis felénk nem... Lesz még jó idő nyugi! amúgy a supermoto is gáz esőbe...
Egyre többet gondolkodom abban hogy megválok a motortól mert ilyen időjárás mellett nem érdemes fent tartani max vennék valami supermoto-t
helo jól láttam hogy te jöttél velem szemben ma keszthelyen fél 12 körben
Az még hagyján ,hogy a múlt hétvégén szar idő volt de ahogy az időjárást nézem még a mostanin is szar lesz! Úgyhogy a Balatonringes balhé is veszélyben... Se motorozni ,se bringázni nem tudok! Legyen már végre NYÁR!
"Szerdától fokozatosan javul időjárásunk, a hétvégére visszatérnek a tavaszias hőmérsékletek, több fokkal melegszik a levegő." úgy legyen!
Pogi még csak huszonéves...
igen az öregeknél már csak így megy
Jóéjt! - ilyen korán?

Most lépek,mert a nyanya nyavajog .....netezni akar
Jó éjt
na jó... maradjon az eredeti szöveg
Most irtam volna azt hogy kinöttem?
Kategóriaváltás... végülis alig lehetne nagyobbat lépni
Az sajna......de készűlj mert nagyon rá zummoltam az FZR-re Már fel is adtam az nsrt az eladó motorok közé
Murphy törvény gyanús...
Szerintem ha ma dolgoznánk....100% hogy sütne a nap
...hát már nagyon jó lenne!
A csapágyak De át dumálunk mindent Csak legyen már jobb idő

nem tökéletes, és elég csúnya a hangja is... szóval kell vele foglalkozni de majd megbeszéljük
Na ez a beszéd Össze futunk és meg dumáljuk. Nekem kell nagy vas......
...vagy el is jöhetsz megnézni, ha érdekel