Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de tudod mi a röhej? le töltöttem ugyan azt a verziot...és az is olyan volt...se házikó...se könyvjelzők
szerencsére nekem hozzák-viszik a testemet! hova vettél jegyet?
köszi Tesa! sajna ünnepőni csak júniusban fogok! (suli)
Ész nélkül akart lenni.
Házikó sem? Na Te elmehetnél valami céghez akkor, és nélkül fizetnének csak hogy ne nyúlj semmihez. Az a lényeg hogy sikerült megoldani a problémát.
Persze, úgy dél körül indulunk a barátommal azt hiszem. Pokrócot teszünk el, hogy esetleg pihenni lehessen ha inni támad kedvünk.
Boldogat neked Lackó
(még jó hogy nem csak mi öregszünk)
Nem vólt még háziko sem........le töröltem és berektam a lemezt amin a programjaim vannak és ujra felraktam
köszi szépen! baszki már el is felejtettem, hogy holnap leszek 30. csak a kibaszott éghez fohászkodtam, hogy ne essen.
Nightclubber igaz holnap lesz de nem biztos hogy beszélünk http://youtu.be/SX56rPmme5U
Te is jössz Csibe?
Vigyél esőköpenyt, Én viszek.
Szia Pogi!
Minek piszkálsz bele mindenbe ha nem értesz hozzá?
Na figyelj, rámész az egér mutatóval a házikóra és a jobb oldali billentyűvel kattintasz, rögtön megjelenik a hiányolt opció, jelöld be a menüsort és kész is. Remélem sikerül mert megcsináltam és vissza lehet állítani a leírt módon.
pontosan de ha megnyerem az 5 lottót akkor nem kell a hitel
és megint jól hitelbe vernéd magad?
tényleg... tud valaki használt gumit autóra? 215/45 17"
és egyre jobban tetszenek a ktm 690 sm ek is szóval
mert olyan kasznison gondolkodtam mint a Tomié és ha lehet Dieselt és az húzós árban és az Accord is
miért?
ugyan... az én nevemre kerül! Ez fogd fel úgy, mint egy kissé drága tesztmotorozás
nem olcsó de alatta nem tudom mit lehet kifogni
viccelsz?! utána meg jön az összeköltözés, meg a gyerek...
5M... olcsó...
fizetjük felesben?
ha ezt megveszed, muszáj kipróbálnom!