Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyere teis Szombaton Baszatni!
Rendeljem a gummát?
Nem most olyan mint a Tomi r1 én hogy teljesen az eleje fog de eddig soha nem volt ilyen Tomi is Siófokon nézte hogy hányasra van állítva a nyomáspont azt hitte 4 pedig akkor is egyesen volt és most is
Huzamosabb fékezés után sem esik be a kar?
meglássuk, csütörtökön kapom vissza felniket, mennek fényezőhöz, aztán utána konzultálunk
Motorgumma nem kell, ma került fel
Túl jó gumit adtam el neked...
Nyugi, nekem gumicsere után sokkal rosszabb (hátul)
120\70R17

Michelin Power One: 33.650
Michelin Power One A: 35.540
azt gondoltam hogy nem a gumi miatt de a fék igy miért változik meg? sokkal jobb lett
Az nem hiszem hogy a gumitól van ,inkább a fék miatt! Szét lett szedve meg vissza és attól! csak egy tölet...
Jocce meg tudnád nézni hogy mennyibe kerül egy uj Michelin Power one első gumi?
Ma cseréltem első gumit a motoron és nagyon megváltozott a fék nyomás pontja teljesen a leg elején fog eddig kicsit húzni kellett rajta
anno en is gondolkoztam rajta, csak a 620-ason, de szegenynek olyan ronda az eleje...
DS1000 Multistrada:D
Termingnoni rendszerrel, Direktszűrővel, verseny elektronikával marsechini kerekek, öhlins futómű, brembo fékek karbon srávédő meg 3 túradoboz:) 300as robogó utőn éles váltás

Olyat lehet vele kerózni beszarás
mennek en, de most osok jonnek fel latogatoba (felevente 1x), es vigyazzba kell allni.
juniusban megyek haza legkozelebb, de addig is figyelem a topicot.

faterod milyen dukit vett?
Gyere teis ha hétvégén itthonleszel!
Rohonc fele. Írottkő osztrák oldala. 1 tank benya elég odavissza. Kurvajóhely. Most kevésbé lesz baszatós a tempó inkább csak motorozgatunk. 1 körül tali Zegen Shelen és megyünkis!
Sötét zalai fórumlakók
Keresztapa forever
Alapmű,mint a Fedőneve Donnie Brasco.

Hova mentek szombaton?
2 db van használtba 205\40 R17 van, Yokohama 7000\db.

225-45-17 is van Dunlop 60-70% 2db 6500\db
225-45-17 Pirelli kicsit kopottabb 50%körüli 2 db 5500\db

Mocigumma kell?
215/45 17"
...épp a napokban néztem végig a trilógiát
Igazad van
Gyere teis szombaton Baszatni! Jöjjön minden fórumlakó! Tartsunk össze mi sötét zalaiak:)