Most olvasom, hogy Június 17.-20. Motorostalálkozó lesz Pacsán. Még nem tudom hogyan dolgozok de ha időm engedi felverem a sátramat a tóparton. Belépő 3000 pengő magyar Forint.
Muzsikusok: Innocents, Majomcsapda, Oldmix Kartell, Turán, Alarm, The Next, RÜCKWARTS, Shabby Blues Band, MR'8, Metalmovers, Soldiers Side, Blues Company, Cool Head Clan
na jó nem nagyon! Szóval még régen beregeltem maga ide és nemrég kaptam egy mailt hogy meghívnak egy próbakörre az épülő B.ringre quadokkal meg teherautokkal! Most vasárnap az első 500regelő mehet egy kör és készül róla fotó az egyik kanyarban... Szóval ezért megyünk Sávojra du. 2re! Regeljetek és akkor szerintem ti is kaptok meghívót!
Én még úgy terveztem ,hogy szombat baszatás ,vasárnap Sávoj utánna egy kis bringázás keszthelyen ,hétfőn meg elmehettünk volna Eplénybe... De valószeg úgy lesz ahogy mondtad!
oké! Nézetem az időjárást... Szombaton 6mm csapadékot mondanak széllel ,viszont vasárnap és hétfőn elvileg nem lesz rossz idő! Lehet el kéne napolni! Viszont én a hétvégén bringázni is akarok! mi legyen?
Többiek azért sasoljátok szombat délelött a fórumot, mert ha olyan gané idő lesz mint ma akkor én inkább itthonmaradok és horgolok, vagy korongozok vagy nemtom. Ha nap a süt és nemszél a fúj akkor 12:45kor Shel!
Most olvasom, hogy Június 17.-20. Motorostalálkozó lesz Pacsán. Még nem tudom hogyan dolgozok de ha időm engedi felverem a sátramat a tóparton. Belépő 3000 pengő magyar Forint.
Muzsikusok: Innocents, Majomcsapda, Oldmix Kartell, Turán, Alarm, The Next, RÜCKWARTS, Shabby Blues Band, MR'8, Metalmovers, Soldiers Side, Blues Company, Cool Head Clan
Többiek azért sasoljátok szombat délelött a fórumot, mert ha olyan gané idő lesz mint ma akkor én inkább itthonmaradok és horgolok, vagy korongozok vagy nemtom. Ha nap a süt és nemszél a fúj akkor 12:45kor Shel!