Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi is úgy éltük túl. De másnap elég volt hazabotorkálni.
Esett az eső hazafelé
ugy értem ha nem esik......akkor megyek is,júúújjjjjjjjj de bebaszok
Hát mi az akadálya? Ráérsz, akkor gyere azt kész.
Remélem azért jó idő lesz.....mennék én is
Tavaly is esett az eső, de túléltem.
Szia Csibe Ha ilyen marad az idő.....le fagy a tornazsákod a sátorba
Jó estét Urak!

Most olvasom, hogy Június 17.-20. Motorostalálkozó lesz Pacsán. Még nem tudom hogyan dolgozok de ha időm engedi felverem a sátramat a tóparton. Belépő 3000 pengő magyar Forint.
Muzsikusok: Innocents, Majomcsapda, Oldmix Kartell, Turán, Alarm, The Next, RÜCKWARTS, Shabby Blues Band, MR'8, Metalmovers, Soldiers Side, Blues Company, Cool Head Clan
Ó de törvény tisztelők vagyunk! Amúgy fasza!
Tényleg... én is kaptam ilyen mailt május 6-án...
Sávoly! Nem Sávoj baszki! Asse tom hova megyek...
na jó nem nagyon! Szóval még régen beregeltem maga ide és nemrég kaptam egy mailt hogy meghívnak egy próbakörre az épülő B.ringre quadokkal meg teherautokkal! Most vasárnap az első 500regelő mehet egy kör és készül róla fotó az egyik kanyarban... Szóval ezért megyünk Sávojra du. 2re! Regeljetek és akkor szerintem ti is kaptok meghívót!
sárdagonya
Mi lesz Sávolyon?
vettem olyan prizmát mint a tiéd
Én még úgy terveztem ,hogy szombat baszatás ,vasárnap Sávoj utánna egy kis bringázás keszthelyen ,hétfőn meg elmehettünk volna Eplénybe... De valószeg úgy lesz ahogy mondtad!
Akkor Vasárnap bringázunk, hétfőn baszatunk
szélben nem jó bringázni
oké! Nézetem az időjárást... Szombaton 6mm csapadékot mondanak széllel ,viszont vasárnap és hétfőn elvileg nem lesz rossz idő! Lehet el kéne napolni! Viszont én a hétvégén bringázni is akarok! mi legyen?
lazer vertigo de van rá most egy érdeklődőm
Gyerecsak! Idetalálsz

Többiek azért sasoljátok szombat délelött a fórumot, mert ha olyan gané idő lesz mint ma akkor én inkább itthonmaradok és horgolok, vagy korongozok vagy nemtom. Ha nap a süt és nemszél a fúj akkor 12:45kor Shel!
Hát ez van én ilyeneket hordok! És csak fehéret!
de csúnya cipők azok főleg rövidnadrághoz akkora min t egy csónak