Csak szeretnek bekoszonni a totyikba, mert bar Pesten lakom, zeg-i vagyok, es maradok is.:)
Sajna ritkan jarok haza, de majd figyelem, hogy mikor-merre szerveztek gurulasokat, lehet, en is csatlakoznek. Nem vagyok meg profi motoros, es nem tud a vasam sem egykerekezni, de azert igyekszem majd.
tiedről van fotód?
Én a tankra gondoltam felrakni a tankoló nyílás előtti lapos egyenes felületre, csak annyi hogy rakok alá valami védőmatricát \ átlátszó fóliát, hogy ne a festéket kínozza....
Nah szóval éna GoPro gyári cuppantóját használom... hasonlít ezekhez, biztonságos, csak egyszer hagytam el 160nál mert szarul tettem fel:D De am bírja szélvédetlen helyen a 280at is (ugrattam is vele 230cal akkoris fennmaradt). Azt vedd meg amelyik a legnagyobb felületen tapad... jóleszaz
Amúgy is érett már a szimering csere, mert gyöngyözött picit, de a kerózást téllegnemszeretni. Namajd most visszafogom magam.
Pont akkorkell leállnom a kerózással amikor tegnap már 1km hosszút toltam és 4ikig elváltottam.... hüpp hüpp
Új Gumi, Új szimering nameg egykis meglepi holnapra... annyit mondok hogy 180LE felett lesz a gépecske holnapdélután már
Bocsi, hogy tegnap este csak egyet írtam aztán eltűntem , de a lányom elhappolta a gépet.
Na a probléma megoldása a következő:
Nézet- Eszköztárak-Menüsor
-Böngésző eszköztár
-Könyvjelző eszköztár
Amit meg szeretnél jeleníteni csak elé kell tenni a pipát. Ilyen egyszerű.
jól van,holnap meg kérdezem és este már mondom is hogy hol lehet beszerezni.Az is lehet hogy tudok még kérni tőle....ha van még neki.
Na lépek aludni...mert nekem holnap már péntek van
Jó éjt mindenkinek
Nem tudom tesó...de akitől én kaptam attol meg tudom kérdezni.
De minek neked? Rontod az üzletem? Amugy paszta is kell hozzá,de le érdeklődöm hogy hol lehet beszerezni ezeket.
Csak szeretnek bekoszonni a totyikba, mert bar Pesten lakom, zeg-i vagyok, es maradok is.:)
Sajna ritkan jarok haza, de majd figyelem, hogy mikor-merre szerveztek gurulasokat, lehet, en is csatlakoznek. Nem vagyok meg profi motoros, es nem tud a vasam sem egykerekezni, de azert igyekszem majd.
Szevasztok!
TayRol