Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Tóth Tomiról van szó (tomula) hondacbr125 nick vele szokott a Tibi motorozni
Hegyek között völgyek között zakatol a Csibe.......vagy már el is ballagott......
Na ezt meg zenésítjük
azért élni is tudni kell, bármi van!
Sajna ez van......akkor mindig ott kell lenned. Csajok is vannak?
A legnagyobb baj, ha ott helyben szarul adják le...most ez van! úgy fel tudod fogni, ha ott megérted, viszont autodidakta módon nem sikerül.
Értem.......még a végén tudományos ember lesz belőled.
Lassan nekem is melót kell keresnem mert ami itt megy az már gáz.......4napos munka7.......kevés lesz a fizu.
Vagy valami mellékest.....ami potolja a kiesett napokat.
Neked szerencséd van,fiatal vagy még tehát tanúlj amig lehet. Ki tudja mit hoz a jövő
Jó reggelt Tesó kv----> (_)>
Jó reggelt! még nem tudom, hogy alakulnak a dolgok, a kibaszott sulival kell foglalkoznom.
igen.
Hát vannak barmok De mit tehet az ember?
Na ma nagyon szabad vagyok és arra gondoltam gurulhatnánk egy nagyot.De ha ballagsz akkor megint nem érsz rá......vagy holnap?Esetleg el mehetnénk sármellékre
Jó reggelt Pogi!
Mi a helyzet? Ma megint ballagásra kell menni, már kezdem unni kicsit.
tegnap rám hozták a szívbajt, egy ellenkező irányba haladó vonatból nekidobtak egy almát a szélvédőmnek ( közben mind a két vonat 100-l ment = 200 ) hát rendesen szétrobbant a mozdonyon meg akkorát szólt, hogy kis híján megállt bennem az ütő! Mekkora barmok vannak még szerencse hogy kibírta az üveg. Nem is gondolja végig az eszetlen barma mit csinál, akár tönkreteheti egy ember életét is, miközben utazik a vonaton.
Tomiuj..........Csibe.........merre vagytok?
Jóóóóóóóóóóó reggelt!
Tibi ottlesz sármelléken az R1el, megtod nézni. Am fasza gép, mostlett felújítva, láncot is lecserélte.
alszom rá egyet, Zeg nincs messze viszont így már eldőlt, hogy Sármellékre autóval megyek
Aki Keszthely (vagy környékéről) jönne, szóljon, elviszem szívesen
Szia Tesó Mizu veled?Jösz vasárnap sármellékre?
Szerintem érdemes lenne rá vetni egy pillantást
nagy lelkű leszek......nem
és nem is kell rá fizetnem semmit?
Meg kapod érte az nsr-t
azkiaz? CBR 600F?
lehet vetni kéne rá egy-két pillantást...
a sárga CBR-es Tomi szokott a fickóval motorolni.
nem felejtős a motor ismerem a tulajdonosát sokat beszélgettem vele nem ö megmondja hogy mi van kerek perec nem hazudós ember a Tibi én meg merném venni a motort szerintem tökéletes vas