Az is jó foglalatosság. Ez után pedig kend is megnyalta volna a bajuszát. A Tomi is azt mondta miért nem ezzel kezdtük. De ki gondolta volna, hogy gyalog kell hazamennie.
Nem kell azokat fényesíteni. A robogó még pihen a takaró alatt. A simson meg öntisztuló... egy idő után. A 3. meg majd szerelés után tisztul. A Tomi most gyalogolt el tőlünk, de legalább ittunk a motorra egy kupicával.
Há mijjen lenne? Hajnalban fagyos hideg, de napközben sem lehet izzadni motoron., meg anélkül sem. Most 3 napig nem érdekel a külső hőmérséklet, nincs meló itthon ücsörgök.
Hy valaki meg tudná nézni nekem hogy zegen mikor és meddig vavan nyitva a vám mert honosítást kéne intéznem az úúúj gépre valamikor a héten ! Mert ha így fifolytatódik 2 hét és itt a szezon ☺
:) szagolok valamit én is hozzá, a kawa topik is pipa ! :) Az egyetlen bajom, hogy egy Kawa akkor is hangos mikor halk..teccikérteni?! :)))
Azért próbálok olyanokat összeguberálni akiknek volt személyesen, hátha tud valamit mondani, vagy legalább viszonyítani, mire figyeljek ami kókány gyanú. Bár a találkozót halasztottuk jövő hétre mert közbejött részemről valami, úgy készülök, hogy idombontást rendezek ..( muhaha, kapjon csak szívgörcsöt a tulaj ) :) :)
Jobb lenne , ha keresnél valaki ismerőst aki ért a motorokhoz, mert nem tudom Zeegen hány Kawasakihoz értő ember van. Én a helyedben a Kawa-topikban is érdeklődnék.
Üdv mindenki!
Úgy néz ki, a házhoz áll egy Kawa EX 500 S (GPZ), valakinek volt itt ilyesmi vasa? Holnap megyek megnézni, mire érdemes figyelni a szokásos dolgokon kívül? Amíg nem fizetem ki, jöhetnek a hozzászólások
Én most téglákat köpködök.
Há mijjen lenne? Hajnalban fagyos hideg, de napközben sem lehet izzadni motoron., meg anélkül sem. Most 3 napig nem érdekel a külső hőmérséklet, nincs meló itthon ücsörgök.
Azért próbálok olyanokat összeguberálni akiknek volt személyesen, hátha tud valamit mondani, vagy legalább viszonyítani, mire figyeljek ami kókány gyanú. Bár a találkozót halasztottuk jövő hétre mert közbejött részemről valami, úgy készülök, hogy idombontást rendezek ..( muhaha, kapjon csak szívgörcsöt a tulaj ) :) :)
Úgy néz ki, a házhoz áll egy Kawa EX 500 S (GPZ), valakinek volt itt ilyesmi vasa? Holnap megyek megnézni, mire érdemes figyelni a szokásos dolgokon kívül? Amíg nem fizetem ki, jöhetnek a hozzászólások