Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Motorgumit kellene megvágni?
Csak szombatonként érek rá, egyébként onnan 126 km-re vagyok. Halasszuk májusra!
Esetleg megkérdeznéd nekem hogy 2 garnitúra(4db) slicket megvágnának-e és mennyiért?
Ez a hónap elég gyér lesz, ha elengednek megbeszélhetünk egy alkalmas napot, aztán elvonatozok hozzád.
Vagy legyen fehér , vagy vörös, de én csak a vöröset, vagy az T. aszút kedvelem.
Szombaton eljössz B-Lábdiba és megkóstoljuk.
Rosé nem játszik?
jah, majd elfelejtettem. Megkérdeztem a barátomat, hogy a gumivágó mibe is fájt , amit ők vettek. Kapaszkodj, 100 körül volt az ára vagy 3 éve. Viszont nagyon profi készülék, állítható és több vágóprofil is tartozik hozzá. Ők kamion gumik vágáshoz használják a szerszámot, eddig nem csalódtak benne, ahogy mondta.
Azt de.
Egy kis vörösbort sem innál?!
Ősszel lett véve Ausztriàban gopro3+ eddig csak egy vadàszati hajtàs lett vele felvéve motoron még nem volt.
Motorozni motorozhatnék, de motorozzon a fene.
Pedig most "kedvből" motorozhatnál, nem kötelességből!
Ejj, dehogy nem, jó idő van, olvad a hó. Még nem használtad vagy most szerezted ezt a kamerát?
Az lehet de motorozni még nincs megfelelő idő
Üdvözletem!

Megjavult a drágaszágom. Most egy hétig pihen, szabadságon vagyok.
Szia!

Már tavasz van.
Olyan régen voltál itt, azt hittem már az utolsókat rúgod a Simsonon!?
Jöhetne mâr a tavasz bevetésre kész a gopro :)
Szia!

Ma délelőtt mentem vele egy hosszabb távolságot, 2. rúgásra indult és lehetett vele menni. Miután hazajöttem , vártam míg kellőképpen lehűl és próbaképpen indítottam. Minden gond nélkül indult és később sem volt gond vele. Aztán délután Tomi barátom kijött, hogy ránézzünk, ekkor jött a meglepetés, nem indult. Kis tanakodás után és több gyertyacserét követően arra jutottunk, hogy a hibát a zavarszűrős gyertya okozhatta. A többi alkatrész elvileg hibátlanul teszi a dolgát. Egy régi Isolátor gyertyával megy mint az álom. Azért holnap reggel még rápróbálok, mert ha mégsem indul akkor kicsit előbb kell bicajra pattanni. Köszönöm a reagálásokat.
Egy kábelsaru is szép taknyosra tudja szívatni a motorolni akarót. hmmm?
Szia!

Azokat tavaly cseréltem vissza az eredetire, mert előtte ún. sportkábel és pipa volt rajta, de a kábel belseje szabályosan kiporladt. El is dobtam a kukába az egészet, szemfényvesztés az egész. Megnéztem azokat is egyébként, nem találtam semmi problémát és mint említettem a motor beindult minden gond nélkül.
Jó reggelt!

Látom elemetekben vagytok. Átnéztem a gyújtást, szikra akkora van, hogy a lovat is agyonütné. Másik gyertyával sem volt gond, amikor kicseréltem, de akkor sem indult be. Benzin ellátási hibára azért nem gyanakszom, mert volt már ilyen amikor a Pogi kipolírozta a tanksapkát és eldugult a szellőző likja. Mondom, tegnap délelőtt próbáltam és ahogy szokott, szépen beindult, volt rendes alapjárat, vette a fordulatot is kihagyás nélkül. Mielőtt levettem a deklit az udvarban pár kört mentem is vele. Ma visszarakom és megyek vele egy nagyobb próbakört, nehogy holnap meglepetés érjen. Pogi sajna jelenleg nem nagyon van keret másikra, bekavart kissé a frank.
Pl ez pont jó is lenne Csibe
http://olx.hu/hirdetes/funyiro-traktor-ID2wRkw.html#82bf3594dd