Sose röhögtelek ki, sőt együtt érző és szimpátiát tápláló vagyok veled kapcsolatban. Holnap megyek felétek, lehet hogy beugrom egy laza meetingr, persze csak ha nem motorozol éppen
dobjatok már neki össze egy kis proteint meg egy vasgolyóra valót hogy izmosodjon, aztán meg tud küzdeni vele
én épp most számolgatom hogy van 30nap szabim ebből legalább 25 a nagyobb túrákra van betervezve
a nej meg csak pislog
Gyári=mérnökök tervezik,meg kell felelnie a gyár által felállított minőségi elvárásoknak,vagy eleve ott készül(a gyárban ahol a motor)
Márkakereskedésben ill. bontóban lehet kapni csriliárd összegért.
Ilyen a képen látható első pár kormányvégsúly.
Nem gyári=Kinában,tájvánon ,meg afrikában készül általában egy sufniban kisebb manufaktúrákban senki nem tervezi meg semmilyen szabvány nem vonatkozik rá egy célja van csak hogy mimnél olcsóbb legyen de azért jól nézzen ki mert aki ilyesmit vesz annak úgyis csak az számít.
Ilyen a képen látható 2. kormányvégsúly valószínű eredetileg valami borzasztó kék eloxálás volt rajta most meg más van rajta.......
Én vagyok a régi tulaj..........:
Szövegértési problémákkal kérem forduljon általános iskolai tanárnőjéhez, vagy a pedellushoz.
én épp most számolgatom hogy van 30nap szabim ebből legalább 25 a nagyobb túrákra van betervezve
a nej meg csak pislog
Szövegértési problémákkal kérem forduljon általános iskolai tanárnőjéhez, vagy a pedellushoz.
aztán amikor meg beüt a 40 fok kibírhatatlan a homoksivatag
Már vég polírozást is vállalsz?
Akkor dolgozhattál volna ma a barakban,olcsóbb lett volna a vizsga...........
Márkakereskedésben ill. bontóban lehet kapni csriliárd összegért.
Ilyen a képen látható első pár kormányvégsúly.
Nem gyári=Kinában,tájvánon ,meg afrikában készül általában egy sufniban kisebb manufaktúrákban senki nem tervezi meg semmilyen szabvány nem vonatkozik rá egy célja van csak hogy mimnél olcsóbb legyen de azért jól nézzen ki mert aki ilyesmit vesz annak úgyis csak az számít.
Ilyen a képen látható 2. kormányvégsúly valószínű eredetileg valami borzasztó kék eloxálás volt rajta most meg más van rajta.......