Lehet ,hogy nem véletlenül nem vettelek észre? Te másik észosztó majom mire felhúzod azt a kormoló olajkályhát, addigra már két zitrone gössert letoltam az egészségedre......
viszont öreeeeg... neked aztán lehet integetni meg kajabálni.
gyakorlatilag majdnem kiugrottam a dhl es kocsikád elé.. azt értem, hogy ebben a korban már nem úgy működnek a dolgok ahogy, na de a látás, az azé má meleg lehet, pláne egy ilyen vezetése közbe.
ja de várjá megvanmiértnemmláttáááá. , olyan kis cuncin kukucsáltál a kormány mögül, még az utat is alig láttad. mi van otthon hagytad a kispárnát? nnnaaa mind1.
Na srácok, mondom a tuti: hétvége / napsütés / 32° -- Tökkkéletes idő! :D
Vázolom a tervet:
- Gyülekező 12:00 / Gárdony, Mol kút térkép
- Irány a kilátó egy közös képre
- Ebéd a kedvenc hambisunknál
- Tele hassal csobbanunk a hüsítő tóba
A csapat már gyülekezik, csak tessék, csak tessék! :)
Természetesen, aki befér azt visszük, tudomásom szerint nincs szombatra tudomásom szerint más tervem szóval úgy néz ki ottan leszünk. Pálya matrica van gyorsan odaérünk ha arról van szó, mondi csomagtartójába meg elférnek a gumimatracok :)
Tudtam hogy a szociális érzéked nem hagy cserben, köszönöm, de arra gondoltam hogy az aprónép is jön, ezért spec a Guen-re gondoltam. Bár lehet nem volt egyértelműen címezve...
viszont öreeeeg... neked aztán lehet integetni meg kajabálni.
gyakorlatilag majdnem kiugrottam a dhl es kocsikád elé.. azt értem, hogy ebben a korban már nem úgy működnek a dolgok ahogy, na de a látás, az azé má meleg lehet, pláne egy ilyen vezetése közbe.
ja de várjá megvanmiértnemmláttáááá. , olyan kis cuncin kukucsáltál a kormány mögül, még az utat is alig láttad. mi van otthon hagytad a kispárnát? nnnaaa mind1.
Vázolom a tervet:
- Gyülekező 12:00 / Gárdony, Mol kút térkép
- Irány a kilátó egy közös képre
- Ebéd a kedvenc hambisunknál
- Tele hassal csobbanunk a hüsítő tóba
A csapat már gyülekezik, csak tessék, csak tessék! :)
Ha nem kell dolgoznom valószínű elmennék.