Szia!Olvasom, hogy alakítod át az idomzatát a motornak.Esetleg a gyári oldalidomokat és a hasidomot nem adod el? Én is építek és nagyon tetszik a formája ezeknek az idomoknak. :)
Hello mumi! Én ismételten átalakítom a mocit,megkapja a dupla dobot az r1 seggére elöl pedig egy karbon idom lesz, benne 2 db projektort helyezek el. Lesz még torlólevegő kiépítés,ami annyit takar hogy a jelenlegi légszűrős megoldás megy a kukába,helyét egy karbonház veszi fel,aminek a torka a nyakcső alatt fog kimenni és ha minden igaz akkor a hűtő két oldalán ér véget. De ezt majd még meglátom... A váz egy különleges védőbevonatot kap ami egyben fekete lesz. A csutkakormányaim maradnak,de kormányvégtükörrel lesznek szerelve,a villahidat áttörtre marom... Meg ilyenek. :D
...én bankkártyával fizetek ha vásárolok, vettem már egy-két dolgot, ha van biztositás mindenképpen elvinném egy márkaszervizbe, hagy fizessen a károkozó......ilyenkeor a biztosito mindent fizet, ruha, sisak meg ilyesmiket...van itt egy forum, talán utána tudsz olvasni, az index.hu -n is volt egy cikk a motoros balesetekröl de most nem találom....telorol vagyok
kijött egy auto.elém..a motor jobb oldala oda ütödöt.utána elborult a baloldalára.nem mentem gyorsan ugyhogy meguzta minden más.az eleje meg nemtudom hogy sérúlt meg.
A 6000 km alatt kb 1 litert kellett utántöltsek, aránylag gyengéd használat mellet.
Elég kihalt a fórum mostanság. Már letettem a gépet a télire lassan egy hónapja, Ti milyen téli karbantartást vagy javításokat terveztek?
nekem ezek vannak.