ez nagyon gáz
de emlékeztet egy megboldogult szomszédomra aki a garázsa előtt pár liter kannás bor után 3 kg trinátot fújt egy zsiguli jobb oldalára
legközelebb szóljál nekem. ilyet én is tudok
Az az ezüst a fejidomon nem is lehet olyan rossz, lehet hogy jobb mint a fekete. (mondjuk az enyémen eleve sok a fekete az a rész lehetne ezüst, dehát gyárilag nem ugy van)
Köszönöm a hozzászólásokat a fényezéssel kapcsolatban. Küldök néhány képet arról, ami nem tetszett. Az első képen látszik, hogy mennyire felületes volt. (2) Ez tetszett a legjobban. (3) Az idiótának bejelöltem hogy meddig fújja az ezüstöt. Nem is érdekelte. Gondolta ott jó lesz. Az igazsághoz hozzátartozik hogy egy tenyérnyi felületet kelett javítani a hasidomon a jobb oldali idomon sok volt a kisebb javítás (csószás miatt) és az első sárvédő is javítgatásokra szorult. Persze ott van még az ezüstre fújt fejidom fölső része. Így mennyit adnátok neki?
Szerintem, nem kért olyan sokat. Gondolom nem vártál olyat mint az uj? Vagy igen?Azért nem könnyű gyöngyházat, metált fujni, lakkozni, pláne házi körülmények között. Autorestaurátor barátom a keletkezettbuborékot, bogarakat még nemegészen csontszáraz állapotban felpolirozza akkor kijön sok ilyen hiba. A gyöngyház lehethogy a lakkban van, nem?
Ha neked így megfelel, akkor alkudjál, minőségi reklamáció cimen, ha nem, kénytelen leszel összeveszni a kollegáddal, vagy ujra csinálja? akkor jobbat fog tudni csinálni?
Ti mennyit fizetnétek a fényezőnek, (Thunderace, 9idom (tank és két belső bisz-basz kivételével))
- ha a fényező egyébként a kollégád
- ha foltos a bordó
- ha a bordóban sok a szemét és nem tudom a matricákat felragasztani.
- ha a gyöngyház ezüst csak egyszerű ezüst
- ha meg sem nézte a mellékelt CD-t amin rajta van hogy mi milyen színű, ezért sikerült a fényszóró fölé ezüstöt fújni (fekete helyett)
- ha egy hónapig készült
- ha egy sufniban fújta és ez látszik is
- ha stb. (még néhány dolog)
Segítsetek a véleményetekkel! Holnap reggel lesz a harcom. Eredetileg 55.000-et fizettem volna. Már 20.000-et oda adtam.
de emlékeztet egy megboldogult szomszédomra aki a garázsa előtt pár liter kannás bor után 3 kg trinátot fújt egy zsiguli jobb oldalára
legközelebb szóljál nekem. ilyet én is tudok