Hát nem hiába aki tud az tud
viszont van egy rossz hírem . Jövő hét végére lesz meg a cuccos és nem tudom gyorsítani sajna ez van.
de amint megérkezett szólok és már jöhetsz is, berakjuk az újat pikk-pakk és száguldhatsz tovább
jól megy elhiheted. Persze nem úgy mint egy busa .
de ha már csóvál akkor az közelít a rövid féktávhoz. És az jó .
Csak tudsz szerezni valami járgányt.
Persze, hogy érezni a súly előnyt! én ezt az ace-n tapasztaltam! minél könnyebb annál jobb!
azért kiváncsi lennék hogy megy a kis 750es... végülis 140 lóvacska...
és csak nyelezzni kell!
azt én is szeretem amikor kanyar előtt jobbra ballra megy a hátulja, van benne valami perverz bizonytalanság, és a végén megtapad!
szívesen megnéznélek csütörtökön! De az holnap van és tuti nem lesz mivel kimenjek!
Ezt megbeszéltük. Holnap majd jelentkezem.
Viszont tegnap megvolt az első teszt.
Hát hogy is mondjam KúRVAJÓ érezni azt a kb 40 kg súlyelőnyt. Féktávokon rendre elfékeztem mert mindig az Ace-el megszokott féktávokat vettem. Viszont az elején kicsit csalódott voltam nem úgy ment a paripa. És rájöttem a dolog nyitjára húzni kell a gázt . Simán le kell nyelezni és úgy megindul hogy nem győztem kapaszkodni. Hihetetlen. Bár biztosan sokat számít az is hogy elől -1, hátul +2 fogszámú lánckereket kapott.
Tesóm is kezdett belejönni, már volt amikor tudta tartani a lépést . A műfüvet viszont kerüljétek . Olyat kacsáztam rajta hogy rossz volt átélni . További gyakorlás csütörtökön. Aki tud és akar az jöjjön.
Végre sikerült pár helyen úgy fékezni mint a nagyok . Jobbra balra ment a hátulja . A sikán előtt meg olyan első kereket nyomtam, hogy a kanyart sem tudtam bevenni . De összeségében jó volt. Főleg elsőre. Remélem sikerül gyorsulni a következőn
Honnan tudtad?
De tényleg csajozok!
Nagyon bízok benne, hogy jól alakulnak a dolgok, én nem vagyok érzelgös, de még sosem éreztem ilyen jól magam senkivel....
viszont van egy rossz hírem . Jövő hét végére lesz meg a cuccos és nem tudom gyorsítani sajna ez van.
de amint megérkezett szólok és már jöhetsz is, berakjuk az újat pikk-pakk és száguldhatsz tovább
Naggyon fííínom
gondolod, hogy pályáznék vele...?
akkor még a hátsó lábtartó is elkopna!
Túl jó oda! Kipörgetné az összes ereggyet a külső íven, aszt mindenki csak nézne, hogy mi történik...
Én régen direkt vettem rövidebb féktávot azzal kisérleteztem,hogy nem szabad beszarni amikor valami balul sül el!
de ha már csóvál akkor az közelít a rövid féktávhoz. És az jó .
Csak tudsz szerezni valami járgányt.
azért kiváncsi lennék hogy megy a kis 750es... végülis 140 lóvacska...
és csak nyelezzni kell!
azt én is szeretem amikor kanyar előtt jobbra ballra megy a hátulja, van benne valami perverz bizonytalanság, és a végén megtapad!
szívesen megnéznélek csütörtökön! De az holnap van és tuti nem lesz mivel kimenjek!
Viszont tegnap megvolt az első teszt.
Hát hogy is mondjam KúRVAJÓ érezni azt a kb 40 kg súlyelőnyt. Féktávokon rendre elfékeztem mert mindig az Ace-el megszokott féktávokat vettem. Viszont az elején kicsit csalódott voltam nem úgy ment a paripa. És rájöttem a dolog nyitjára húzni kell a gázt . Simán le kell nyelezni és úgy megindul hogy nem győztem kapaszkodni. Hihetetlen. Bár biztosan sokat számít az is hogy elől -1, hátul +2 fogszámú lánckereket kapott.
Tesóm is kezdett belejönni, már volt amikor tudta tartani a lépést . A műfüvet viszont kerüljétek . Olyat kacsáztam rajta hogy rossz volt átélni . További gyakorlás csütörtökön. Aki tud és akar az jöjjön.
Végre sikerült pár helyen úgy fékezni mint a nagyok . Jobbra balra ment a hátulja . A sikán előtt meg olyan első kereket nyomtam, hogy a kanyart sem tudtam bevenni . De összeségében jó volt. Főleg elsőre. Remélem sikerül gyorsulni a következőn
De akkor rendeld meg hozzá, és mikorra jön meg a cucc?
Mikorra vigyem ki a vasat?
milyen céllal jönnél? mert ha a kuplung miatt azt meg kell rendeelni
Holnap meddig vagytok a műhelyben?
mert kivinném a vasat, de azon gondolkozom nem tudok mivel visszajönni...
A Francba...
ma is megvolt a 300km, már mióta fel van rakva a km óra belecsusszant 1500km!
jól jönne az ára
én másik motor vételét őszre tervezem!
addig csak elmegy a tiéd....
már gondolkoztam rajta!
vedd meg magadnak az enyémet , és akkor két hasonló motorral járhatnátok
neki ugyis szarakszik a mocija, megkapja a "kis" literest játszani!
Én meg vissza a bálnára!
de jól teszed , főleg ha megérdemli meg te is
mert nehogy a végén
De tényleg csajozok!
Nagyon bízok benne, hogy jól alakulnak a dolgok, én nem vagyok érzelgös, de még sosem éreztem ilyen jól magam senkivel....