ha ülsz a motoron akkor a jobbosban megy a tompított és ha átkapcsolod akkor mindkettőben megy a refi és a bal oldaliban nincs tompított szál és ehhez tartozó vezeték
Kösz hogy válaszoltál!
Várjál! Akkor úgy nézzük, hogy ülünk a motoron. A bal oldali a távolsági, a jobb a tompított és távolsági (ami nincs bekötve, nincs a vezeték a távolságihoz). Így van? Ha nem így van, valami el van barmolva a kábelkötegemen.
a nagyobb teljesítményű izzó szerintem cinkes mert a nagy meleget nem biztos hogy szereti a műanyag, bár nem olyan nagy a különbség.
A leírt világítás a normális. Ha refit kapcsolsz akkor világít mindkét izzó, a bal oldalinak a reflektorja.
Át lehet kötni hogy mindkettő világítson, ha megnézed a jobbos akkor ugyan olyan a csatlakozó mint a balosnak, csak hiányzik belőle az egyik érintkező.
Elméletileg szólhatnak érte műszakin, legalábbis nekem ezt mondták. Az én véleményem az hogy senkit nem érdekel
Ha már a világításról esik szó, szerintetek lesz abból baj, ha 60/55-ös helyett, 100/80-as izzót teszek előre? Pl. szétég a lámpabúra. Mi az oka annak, hogy ha szembe állunk a motorral, a jobb oldali fényszóró a távolsági a bal a tompított. Igaz? Miért van a kábelköteg kivezetései fordítva? Ha keresztbe viszem, feszül, kihúzódhat. Miért nincs használva a bal oldali (két izzószálas) izzó távolsági része? Ha házilag bekötöm, okozok valami bajt? Szerintetek?
jahhhh... hogy mindenki nyaral!
Nekem meg maradnak a járdaszigetek...
Egyébbként érzem kanyarban, hogy nem jó a futómú beállítás, ehhez a stílushoz más kell! Nem elég feszes, meg hiányzik az a plusz nyomaték amit az exup beállítás hozna ezért 3-ban kell csavarni és kb. 5-6 ezer felett hogy legyen szufla benne!
Egy percig se aggódj. Engem a teherrel nem vettek észre. Már el is határoztam hogy szerzek légkürtöt.
Többek között ezért sem megyek utcára.
Azért csak óvatosan a döntögetéssel. Nehogy nagyon felszabadulj
amúgy mindenki szabin van
Ma kétszer egymás után próbáltak kinyírni! Rendesen megyek a sávomba amikor index és minden nélkül oldalbavernek! Nagyon feszült lettem... mondom jó egy hülye... erre a kiscsaj száz méterrel lejjebb ugyanezt eljátszotta velem! .
És hiába húztam a tíltást, jó pár másodpercbe telt mire visszarántotta a kormányt énmeg a kocsi és a padka közötti utolsó ceniemiet éltem meg! Még mindig ideges leszek ha rá gondolok!
Viszont ma olyan kedvemben voltam, hogy eltünt a majré a slikről Szentlászlón!
Olyan ez nekem mint ha kiállnék a hegyre ordítani... megszabadulok a gonosztól!
Szombat-vas este csak!