Szia Zorro ! Hallom a tegnap este láttál egy csodát. Hogy tetszett? Az Én öreg járgányommal találkoztál, csak a barátommal annyira belemerültetek ,hogy nem jutottam szóhoz. Már láttad itt képen , ezzel fájditottam a szived.
Csöppet se bánd . Én is csak próbálgatom a szárnyamat , de remélem repülés nélkül fogok gyorsan fejlődni. De rájöttem a titokra. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. Az mindennek az alapja. És előbb vagy utóbb pöpecül fog menni. Legalábbis én ebben bízok
Őszintén nem tervezem. De soha nem lehet tudni.
Szólj, ha mész. Ha hétvégére esik az még jobb akkor egyszerűbb szabaddá tennem magam. Szívesen megnézném hogyan küldöd. Képek alapján annyira nem vagy amatőr
Ha meg kell a vas szólj. Bár azzal nehéz kanyarban folyamatosan keresztbe menni , bár biztos van aki tudna
Meg kell mondjam öszintén megfordult a kis buksimban... Be kell várjam a dolgaimat és akkor fogok tudni pontot rakni a projekt végére. A ring jó... bár neked inkább. Nekem unalmas lenne kissé a kanyarig. Igen azt látom kissé hanyagolt ez a topik... a "gazdi" is riktkán teszi tiszteletét.
Zorro viszont jelen van mindenhol... nagy figura
Kakucsra nem jössz el egyszer... sokan járnak oda könnyű vasakkal is..
Hello
Végre talán érdemben tudunk szót váltani
Az tény hogy ebben a topikban nem történnek túl nagy dolgok
A gixer nagyon jó. Még szokni kell mert a kis súlya miatt hamarabb megáll, mint amihez szokva vagyok. Amúgy valószínű a Hrigre vesszük be magunkat. Az van közel és már élvezem is a körözést, igyekszem gyorsulni
Vedd meg az Ace-t közútra. És akkor mindkettőnknek jó lesz .
Ne milyen jó ötlet?
Szeva Peter,
1000éve nem láttalak! Mi'zu?
Hogy ízlik a gixer? Mellik pályán karikázol? Nem tűnök ám el képben vaok itt is meg máshol is. Nézek várok fülelek aztán írok ha van valami érdekfeszítő. Megasztán nyomom az SMet keményen. Most vagyok má megint motorkeresőben a CRF mellé közútra. hiányzik a távolság.. is. Aceval mi lesz?
Aszta picsába de ütős a járgány!
Ilyet se látni sűrűn...